Ha egy lány nem is szép, de átlagos legalább, akkor biztos, hogy 10 férfiből legalább egynek bejön?
Figyelt kérdés
Akkor is, ha az adott férfin nem látszik?2013. nov. 7. 17:29
2/22 anonim válasza:
Miért ne jönne be? átlagos az statisztikailag a teljes minta 67 %-a, tehát kb 7-nek be fog jönni. Miért, nincs barátod? :D
3/22 anonim válasza:
Lehet az annak a tíz férfinak pont nem az esete. Amúgy azért valószínű... :)
4/22 A kérdező kommentje:
Hát ezt jól levezetted második. Azért kérdeztem, mert sok fiú csoporttársam van és kíváncsi voltam, hogy annak ellenére, hogy nem igazán kezdeményeznek (pedig állítólag nem vagyok csúnya), tetszhetek-e egyeltalán valamelyiküknek. De akkor miért nem próbálkoznak?
2013. nov. 7. 17:38
5/22 anonim válasza:
Nem egynek, hanem legalább 5-nek.
6/22 A kérdező kommentje:
Na akkor kezdem azt gondolni, h csúnya vagyok...
2013. nov. 7. 17:42
7/22 anonim válasza:
Attól, h bejön egy lány egy fiúnak, még nem biztos, h a fiú próbálkozni is fog.
8/22 A kérdező kommentje:
De akkor min múlik, hogy prübálkozik-e?
2013. nov. 7. 17:46
10/22 anonim válasza:
Hogy normális-e a lány (már ha ismeri, v a megjelenéséből meg tudja ítélni), hogy van-e barátnője, hogy lát-e esélyt, és még ezer dolog lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!