Ha egy lány nem is szép, de átlagos legalább, akkor biztos, hogy 10 férfiből legalább egynek bejön?
Figyelt kérdés
Akkor is, ha az adott férfin nem látszik?2013. nov. 7. 17:29
11/22 A kérdező kommentje:
9-es roppant szellemes vagy. -.-'
10-es megjelenés alatt mit értesz? Erre kíváncsi lennék...
2013. nov. 7. 17:52
12/22 anonim válasza:
Pl. ha egy lány agyon van sminkelve, és csupa ízléstelen, rikító színű ruha van rajta, amiből mindene kivan (egyszóval plázacica), akkor biztosan nem próbálkoznék nála.
13/22 A kérdező kommentje:
Én meg azt hittem pont az ilyeneknél próbálkoznak, mivel könyebben kaphatónak tartják őket.:O
Én nem ilyen vagyok és mégsem viszik túlzásba.
2013. nov. 7. 17:56
14/22 anonim válasza:
Persze ha csak szexre kell, akkor nyilván az ilyeneknél próbálkoznak. Az is lehet, h nálad azért nem, mert nem látnak esélyt rá, h lehet belőle vmi.
15/22 anonim válasza:
Azért nagyban a személyiség is hozzájárul a dologhoz. Én magamat átlagos felsőkategóriájába sorolom. Első ránézésre is szoktam tetszeni az embereknek, de ha megismernek, akkor sokkal több a jelentkező, mert jól érzik magukat velem kedves vagyok, és izgalmasnak, érdekesnek találnak, ezáltal megszépülök a szemükben. Szóval, mosolyogj sokat és a személyiségeddel hódíts! ;)
16/22 A kérdező kommentje:
Lehet, mert nem kihívó a viselkedésem, még szégyenlős is vagyok velük néha, ráadásul nehezen nyílok meg, nekem idő kell, akár több hónap is.
2013. nov. 7. 18:01
17/22 A kérdező kommentje:
Egyébként szoktam mosolyogni, meg igyekszem kedves lenni is, nincs mérges arcom sem, szóval nem hiszem, hogy ilyen téren lenne gond. Lehet túl visszafogott vagyok és túl hamar zavarba jövök. Például kettesben, esetleg hármasban fesztelenül tudok akárkivel beszélgetni, de ha többen vagyunk leblokkolok és visszahúzódok, lehet, hogy ez a gond, de nem tudom, hogy változhatnék...
2013. nov. 7. 18:03
18/22 anonim válasza:
Esélyes, h ez lehet a gond. Ha nem adsz semmilyen visszajelzést, h bejön neked az illető srác, akkor azt fogja gondolni, h nem jön be, és nem próbálkozik tovább.
19/22 A kérdező kommentje:
A mosoly nem elég jelzés? Mert mindig visszamosolygok. Igazából nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem is igazán adnak ők sem semmilyen jelzést.
2013. nov. 7. 18:08
20/22 anonim válasza:
Szerintem ne görcsölj rá ennyire erre a témára, az lerí az emberről. Egyszerűen csak érezd jól magad, és tegyél rá magaasról, hogy kinek tetszesz, kinek nem. A vidám, boldog lányok mindig érdekesek és vonzóak, előbb utóbb valaki észrevesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!