Jól látom, hogy a férfiak nagy része egyre kevésbé akar küzdeni a nőkért?
Kedves kérdező! Látom nem érted az én kérdésem. Akkor még egyszer: mi az, hogy egy ismerkedés esetén az egyik fél küzdjön a másikért? Ismerkedéskor eleve mindkét fél rokonszenves a másiknak. Egy ismerkedési fázist apránként teljesen korrekten fel lehet úgy építeni, hogy közben akadnak kihívások, olyan apróságok, amik mellett lehet te elnézel, de másnak sokat jelenthet.
Válogassatok csak a felső tízezerből, majd ők küzdenek értetek. Ja meg jön a foci vb, csöpögjetek a férfibarátaitok előtt a jobbnál jobb focistákra, idióták.
Szerintem ha meg van a szimpátia simán várhattok 3-4 hetet a szex-szel. Inkább az érzelmek mélyüljenek el mint a testi kapcsolat! utána még jobb lesz a testi kapcsolat :)
#9-es voltam
Mondjuk ezt az ismerkedéskor küzdést én sem értem. Megismerkedünk, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor jobban megismerjük egymást, kialakul a kapcsolat. Persze szépen lassan csiszolódni is kell egymáshoz, odafigyelni a másikra, törődni egymással, kimutatni, hogy fontos nekünk a másik. De ezt én nem annyira küzdelemnek nevezném.
Én úgy gondolom, küzdeni egymásért olyankor kellene, mikor megromlott egy kapcsolat, vagy valamit elkövettünk, megbántottuk a másikat, amit szeretnénk jóvátenni, esetleg külső körülmények akadályozzák a kapcsolatot.
Inkább így fogalmaznám meg akkor kérdést: "Jól látom, hogy a pasik nagy része türelmetlen és kanos?"
És sajnos sokan azok mert ösztön lények!
#9-es voltam
#27: "Inkább így fogalmaznám meg akkor kérdést: "Jól látom, hogy a pasik nagy része türelmetlen és kanos?" "
Na ez sem állja meg a helyét, mert nem egy olyan problémát ill. válaszokat lehet itt olvasni, hogy alig néhány hetes, néhány hónapos ismerkedés után a csaj fogja magát, és lelép egy másik kannal.
#29-nek
de az eredeti kérdést úgy tűnik így akarta megfogalmazni a hsz-ek alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!