Fiúk! Nektek milyen típusú lányok jönnek be? Belsőre értem.
Hosszú távú kapcsolatban ezek a legfontosabb tulajdonságok számomra:
Legyen törődő, gondoskodó, kedves, nézzen ki úgy, mint akiből jó anya és jó feleség lenne.
A többi nem igazán számít. Ugyanúgy voltam már félénk, visszahúzódó lányokkal, mint bátrabb, társaság középpontja típusúakkal. Amíg az első bekezdésben lévőknek megfelel, addig hosszabb távra megfelel.
Minden visszahúzódó félénk nőben ott van a vadmacska. Csak elő kell csalogatni. ;)
26/F
Ha egy nő értelmes,okos,művelt,komoly,mindenről van saját véleménye,érti a vicceket,a célozgatásokat,tud követni,szeret filózni felfoghatatlan dolgokról,kíváncsi,érdeklődő,és mindezzel eléri hogy felnézzek rá.
Fontos,hogy szépen fogalmazzon,legyen mondanivalója,érdekelje a világ működése.
Lényegében ennyi. Amit Te írtál,hogy a társaság középpontja,vagy visszahúzódó...gondolom ennyiből már leesett,hogy biztos nem egy társasági ember.
Nem úgy értettem.
Hanem ahogy megfogalmaztad az elvárásaidat (értelmes,okos,művelt,komoly,mindenről van saját véleménye) az alapján kb. lejött, hogy milyen gondolkodásmóddal viszonyulsz a nőkhöz és ebből a gondolkodásmódodból az következik, hogy valószínűleg nem vagy sikeres a nőknél. Ahogy te is mondtad - egynél sem.
Én csak továbbra is azt mondom. Leszarom, hogy egy nő "értelmes,okos,művelt,komoly,mindenről van saját véleménye"-e. Felőlem olyan is lehet vagy nem, a lényeg hogy legyen törődő, gondoskodó, kedves, nézzen ki úgy, mint akiből jó anya és jó feleség lenne.
Így állok hozzá a nőkhöz és sikeresnek is tartom magam náluk, függetlenül attól hogy éppen milyen fajta kapcsolatra keresek nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!