Ha nem vagyok a tini lányok álma típusú emo, vasatl hajú vagy páwa gyerek, sem egy magas, kigyúrt fiú, akkor hogyan lehetne oylan barátnőm, aki nem túlsúlyos, ha külsőre csak enyni igényem van, de a lány legyen belsőre is szerethető?
Figyelt kérdés
Csak azt dícsérték eddi, hogy szépek a szemeim, mert ilyen furák, kékeszöldek, de ezt leszámítva észre sem vesznek a lányok. Mindneki csak a szuper tökéyl fiúkra bukik.2013. júl. 4. 14:55
1/6 anonim válasza:
Pesti-e vagy? Mert akkor az a "kékeszöldek" nem fura Pesten minden máodik random járókelőnek olyan van (utálom is őket tipikus ZSablonemberek) Bár én csak olyankor látom őket, mikor fel kell ugrani Pestre...
De pont ez lehet a Te bajod. A ZSablonság.
2/6 anonim válasza:
Hát én nem vagyok tini és túlsúlyos sem vagyok, de a melg típusú nőies pasik sosem jöttek be, madarakra és egyéb állatokra nem gerjedek. Te viszont egy igazi láma vagy, kívánok neked egy 40 kilós majomfejű nőt mint ideális társat.
3/6 anonim válasza:
* a sem nem tudom hogy került a mondatba, szóval: az vagyok
4/6 anonim válasza:
Fogalmam nincs hány éves vagy de a csajok kb.14-15 éves kurukig várnak a tökéletesre. Valamint válaszd ki azok közül a lényok közül akik már-már gyanúsan sokat beszélnek hozzád, vagy jobban ismernek és kezdj el afelé hajtani. (Pl.: mindig hangosan és feltűnően koszönj neki. Minden szünetben szólítsd meg stb.) Majd egy adandó alkalommal kérdezd meg. Ennyi.
5/6 anonim válasza:
Legyen saját egyéniséged, ennyi épp elég.
6/6 anonim válasza:
Add önmagad =) Az én párom se ilyen, mégis tiszta szívemből szeretem Őt .
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!