Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha nem vagyok a tini lányok...

Ha nem vagyok a tini lányok álma típusú emo, vasatl hajú vagy páwa gyerek, sem egy magas, kigyúrt fiú, akkor hogyan lehetne oylan barátnőm, aki nem túlsúlyos, ha külsőre csak enyni igényem van, de a lány legyen belsőre is szerethető?

Figyelt kérdés
Csak azt dícsérték eddi, hogy szépek a szemeim, mert ilyen furák, kékeszöldek, de ezt leszámítva észre sem vesznek a lányok. Mindneki csak a szuper tökéyl fiúkra bukik.
2013. júl. 4. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Pesti-e vagy? Mert akkor az a "kékeszöldek" nem fura Pesten minden máodik random járókelőnek olyan van (utálom is őket tipikus ZSablonemberek) Bár én csak olyankor látom őket, mikor fel kell ugrani Pestre...

De pont ez lehet a Te bajod. A ZSablonság.

2013. júl. 4. 15:02
 2/6 anonim válasza:
Hát én nem vagyok tini és túlsúlyos sem vagyok, de a melg típusú nőies pasik sosem jöttek be, madarakra és egyéb állatokra nem gerjedek. Te viszont egy igazi láma vagy, kívánok neked egy 40 kilós majomfejű nőt mint ideális társat.
2013. júl. 4. 15:08
 3/6 anonim válasza:
* a sem nem tudom hogy került a mondatba, szóval: az vagyok
2013. júl. 4. 15:08
 4/6 anonim válasza:
Fogalmam nincs hány éves vagy de a csajok kb.14-15 éves kurukig várnak a tökéletesre. Valamint válaszd ki azok közül a lényok közül akik már-már gyanúsan sokat beszélnek hozzád, vagy jobban ismernek és kezdj el afelé hajtani. (Pl.: mindig hangosan és feltűnően koszönj neki. Minden szünetben szólítsd meg stb.) Majd egy adandó alkalommal kérdezd meg. Ennyi.
2013. júl. 4. 15:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Legyen saját egyéniséged, ennyi épp elég.
2013. júl. 4. 16:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Add önmagad =) Az én párom se ilyen, mégis tiszta szívemből szeretem Őt .

17/L

2013. júl. 4. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!