"Csúnya lányt keresek" típusú kérdéseket feltevő férfiak. (? )
nekem,inkább,azjut,eszembe,csunya,férfiakat,mérnem,keresnek,
gyk-n,mércsak,fordítva
Jó, de mit csináljon az, aki kifejezetten a csúnya lányokhoz vonzódik? Nekem nem tetszik egy olyan lány akiknek nincsenek legalább kapa fogai, vagy egy púpja.
Arra amúgy rájöttem, hogy nem érik be bárkivel.
szívemből szóltál kedves kérdező.
sztem ez egy undorító hozzáállás. "keresek egy olyan lányt, aki magát amúgy sem veszi semmibe, majd az biztos megörül, hogy én kegyelmezek rajta és kegyeskedek megdugni"
hát persze.
az persze, hogy kicsit tenne magáért, hogy megérdemeljen egy "szép" csajt, az már luxus. mindenki azt kapja, amit megérdemel. ha egész nap csak siránkozik valaki, akkor még "ronda" nőt sem fog kapni, nem hogy szépet...
Alapból nem értem ezt a csúnya jelzőt...Mindenki annyira csúnya amennyire annak érzi magát...engem pl sosem tartottak szép nőnek. Gimiben és általános iskolában végig csúfoltak...aztán megváltoztam. Adtam a külsőmre, figyeltem a ruhámra az alakomra és most jól érzem magam a bőrömben. Lehet, h most sem vagyok egy modell de én szépnek érzem magam, és ezt mutatom kifele is. :S
Az a baj h aki már magáról ilyen bizonyossággal kijelenti h "hát én ronda vagyok" ott elég kemény önértékelési zavarok és önbizalomhiány van ami nem vonzó. Nem a külseje teszi őt visszataszítóvá hanem a mentalitása...(tisztelet a kivételnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!