"Csúnya lányt keresek" típusú kérdéseket feltevő
férfiak. (? )
11/22 A kérdező kommentje:
Aki kifejezetten a csúnya lányokhoz vonzódik, nem hiszem, hogy úgy ismerkedik, hogy közli a lánnyal, hogy csúnya. :) Szóval leginkább ezt nem értem, hogy hogy lehet ezzel egyáltalán célt érni? Szerintem erre inkább az fog ugrani, aki csúnyának tartja magát és ráadásul teljesen elkeseredett is.
"nincs csúnya nő csak bizonyos pasik szemei nem látják szépnek"
Jajj hagyjátok ezeket a képmutató dumákat. A szépségnek és a csúnyaságnak vannak konvencionális közmegegyezésen alapuló elemei, csakúgy mint mondjuk a jónak és rossznak. Mert lehet, hogy valaki jó embernek tartja Hitlert persze, mert minden relatív, meg ízlés kérdése, de azért nem ezt tartjuk természetesnek.
Pontosan tudja mindenki, hogy mit értünk csúnya alatt. Aki rálépett a gereblyére, annak nem feltétlen ízlés kérdése, hogy szépnek találjuk-e a fejét.
2014. jún. 9. 00:14
Látod ez a gond, azok akik csúnyának tartják magukat sokszor elkeseredettek és kétségbeesettek...és ez az ami annyira sebezhetőnek és visszataszítónak teszi őket egy kapcsolatban.
Az meg, hogy mit jelent h csúnya lányokhoz vonzódik? Hol kezdődik a csúnya? Mert ha a tv modellek az etalon akkor a nők 90%a csúnya
2014. jún. 9. 00:15
én csak azt tudom, hogy minden lány szinte rondának nevez, pedig csak annyi volt a bűnöm, hogy kezdeményeztem náluk...
2014. jún. 9. 00:18
15/22 A kérdező kommentje:
Na igen, ez is egy jó kérdés. Mi számít csúnyának ezeknek a pasiknak? Szerintem ők sem gondolják, hogy annyira nagyon csúnya nővel összeakadnak, ha meg mégis, akkor kíváncsi lennék, hogy mit reagálnak :D
A lányoknál ez messze nem akkora gond. A legcsúnyább lányoknak is hazudták már azt egyszer, hogy szépek, egy kis szexért.
2014. jún. 9. 00:24
Az a gond, hogy a lányok egy része nem is csúnya csak annak hiszi vagy mondja magát. Velük például én szeretném elhitetni hogy tényleg szépek. Az a baj, hogy sokan a "szép" szót a divatos helyett használják. Nekem pl. sokkal jobban bejön egy smink nélküli vagy nagyon kevés smink, mint aki mindenféle mű cuccokat használ. És aki ilyen, sokszor azt gondolja magáról, hogy nem is szép.
2014. jún. 9. 00:32
Én nem állnék le olyan férfivel, aki azt mondaná, hogy csúnya lányt keres. Még ha csúnya is lennék, akkor is szeretném, hogy legalább a párom szépnek lásson.
2014. jún. 9. 11:40
2014. jún. 12. 01:25
20/22 A kérdező kommentje:
Gonosz? :D Ezt fejtsd ki bővebben, kérlek!
Kapcsolódó kérdések: