Lányok! Nektek bejönne egy ilyen bemutatkozás az adatlapon egy társkeresőn?
Próbáltam ötletet meríteni mindenhonnan, hogy milyen is egy jó bemutatkozás.
Fotót alap, hogy teszek fel, nem is egyet, mert tudom, hogy egy ilyen oldalon 90%-ban azon múlik, hogy lesz-e ismerkedés, vagy sem.
Mottó:"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Bemutatkozás:
Kedves olvasó!
Akinek a fenti idézet nem ismerős, az ne is olvasson tovább, nem jönnénk ki jól.
Akinek ismerős, az olvasson bátran, de legyen annak tudatában, hogy 2 perc múlva már késő lesz, mert leküzdhetetlen vágyat fog érezni arra, hogy randizzon velem. ;P
Most jön az a rész, amikor magamról kellene írjak, esetleg azt kellene körvonalazzam, kivel ismerkednék szívesen. Ezt természetesen megteszem, igyekszem összeszedni dióhéjban a legfontosabb jellemzőimet, bár jobb ha tudod, mindezt csak a weboldal és úgy általában a társkereső oldalak által a felhasználók vállára helyezett, sablonos, ámde hosszú távon mégis oly terhes és elviselhetetlen nyomására teszem.
No, csapjunk hát a lecsóba:
Szeretem a friss levegőt, a túrós csuszát töpörtyűvel, nem szeretem viszont a grízes tésztát...azt nagyon nem szeretem. Nem szeretem az értelmetlen veszekedéseket, nagyon szeretek viszont tartalmasan eszmecserét folytatni ellenkező véleményekről és a mosógépből eltűnt zoknikról.
Szeretek dolgozni, szeretem a munkám (ez a kötelezően ajánlott rész arra az esetre, ha a főnököm is idetévedne), nem szeretem viszont a felszínes embereket és a figyelmetlen (önmagára és a környezetére is veszélyes) autósokat.
Káros szenvedélyeim nincsenek, vagy ha vannak is, az nekem jó, így már nem sorolható a káros kategóriába. Nem szeretem az esőt, a szeles időt, szeretek viszont néha egész nap papucsban (tudod, az a "SPORT" feliratú, tépőzáras pántú lábbeli, amiből minden háztartásban van átlagosan 5,28172 pár) és egy szál gatyában flangálni otthon, szeretek másoknak örömet okozni, nagyon szeretem a töltött káposztát tejföllel és kenyérrel, de talán még annál is jobban szeretem a csokit...igen, a csokit szeretem talán a legjobban...mit nem adnék most egy pár tábla Milka-ért...na mindegy, ez most mellékes.
Egyelőre ennyit magamról.
Az ideális jelöltem igazából Ashley Tisdale, de ha a fenti tulajdonságaimat el tudod viselni, esetleg néhány Rád is jellemző, ne adj Isten még a csokit is szereted (ez nagyon fontos), vagy szeretsz nyáron a hullámzó víz mosta parton, a kellemes langyos nyári szellőben lassítva futni (mint Pamela Anderson a Baywatchban), vagy lenne kedved a hullámzó víz uralta csónakban együtt ringatózni, akkor ne légy rest, mert pár perc és valaki biztosan lecsap rám...és őszintén szólva, jobban örülnék, ha Te lennél az!
Komoly válaszokat várok, akár korral együtt! :)
22/F
Hasonlóképpen mint a többiek én is soknak tartom amit írtál.
Mondjuk nekem már az eleje sem tetszik, hogy kiemeltél egy híres idézetet a Kis hercegből amit még az is tudja, hogy honnan van aki nem olvasta. Ez a kezdő idézet túl giccses nekem.
Olvasom amit a kajákról írtál, és ez jutott eszembe: és kit érdekel milyen ételt szeretsz?
Nem tudom hogy nézel ki, mármint kép van kép, de az nem mutatja meg, hogy milyen vagy valójában.
Ha csak ezt olvasnám, nem válaszolnék semmit, mert erőltettetnek tűnsz..
23/N
Erőltetett. És nem látom az értelmét a mottónak. Ami lényeges, az a szemnek láthatatlan? De azért az ideális jelölted Ashley Tisdale? A külsején kívül még miért? Hiszen az nem lényeg.
Ettől függetlenül ha társat keresnék, talán írnék neked, de nem a meggyőző szöveged miatt.
25N
Kiba szott szar.
Alapból ratyi dolog ilyen fiatalon társkeresőzni. Menj el, bulizz, fesztiválozz, verd ki, stb.
Olyan terjengős az egész, mintha egy megkeseredett 55-60 éves apó írta volna, lerí, hogy még punci közelében sem voltál, mióta megszülettél.
Ha mindenáron társkeresőzni akarsz, akkor tolj fel pár normális képet (Ne valami kamukemény, ratyi szart, vagy műmájerkedőset).
Írj kb annyit, hogy xy vagyok, kell egy nő dugni. Aztán írj rá random nőkre.
De ba szki egy KISHERCEG IDÉZET?! Már azelőtt freiendzone-ba tennélek, ha nő lennék, mielőtt egyetlen szót is beszélnénk.
Egy meleg társkeresőn talán elmenne egy szöveg, de nőt ezzel nem kapsz.
Azért írtam ilyen stílusban, hogy felnyissam a szemed, "vagy a szíved <3"
23/F
Már a mottónál elvetted a kedvem (ismerem a könyvet), komolyan ezt a tanulságot hány éveseknek is tanítják? Nem kötözködésből de hócipőm tele van az ilyen "szenvedélyes" "ami a szívén az a száján" típusú emberekből akik képtelenek használni az agyukat ha érzelmi kérdésben kell dönteni. (btw maguknak ártanak a legtöbbet).
Azonkívül az egész bűzlik az erőlködéstől, hogy vicces legyen, de az nem sikerül neki. Ellenben tele van teljesen lényegtelen infókkal és az egészségtelen étkezési szokásaid taglalásával. Mindemellett szerintem gyerekes is. Tudom hogy a pasik sose nőnek fel igazán, de ez túlzás.
Két dolog:
1. Felesleges ilyen összetett és bonyolult szöveget kirakni egy társkeresőre! A nők értelmezni sem fogják tudni, mert nincs agyuk.
2. Ez a bemutatkozás egy részben humoros, de másfelől lerí róla, hogy te nem fogod őket egyből megkefélni! Márpedig a nőknek az kell! Hiszed vagy sem, de odavannak a farokért! Csak éppen ezt önmaguknak sem merik bevallani! Nem merik felvállalni a szexualitásukat, így az lesz számukra az alfahím, aki odamegy, és a szemébe mondja, hogy dugni akar!
DE VIGYÁZZ!
Soha ne éreztesd egy nővel, hogy vele akarsz kefélni, még kapcsolatban sem! Higgye azt, hogy neked bárki jó lesz! Onnantól kezdve mindent meg fog tenni, hogy őt csináld meg, mert sértené az önbecsülését, ha nem vele akarnál lefeküdni! Akkor az számára azt jelentené, hogy nem elég jó nő, és ez minden csajszi rémálma!
Szóval egyértelmű legyen, hogy dugni akarsz, de teszel rá, hogy kivel!
Sok sikert!
23/F
Látom nem volt nagy sikere a szövegnek!
Érdekelne akkor, hogy milyen bemutatkozás keltené fel a figyelmét a hölgyeknek, amiből egyértelműen kitűnik, hogy komoly kapcsolatot szeretnék?!
Kedves utolsó! Ezt még szerintem te sem gondoltad komolyan, amit írtál!
Tény, hogy sok ismerősöm így csajozik, de hogy kapcsolatban sem kell kimutatni, hogy ő kell neked, az szerintem kicsit erős! :/
Mellesleg ez a stílus nem menne nekem, nem vagyok az a fajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!