Szerintetek, mennyi esélyem van egy 49 éves nőnél? Egyedülálló, de nem jár el sehová, csak dolgozni.
Figyelt kérdés
2 hete ért véget a párkapcsolatom. Fiatal lány volt és most szeretnék egy érettebb nőt, de nem tudom, hogy közeledjek. Fiatal lányonál nincs gond, tudom mit csináljak, ha össze szeretnék jönni velük, de nála nem jut eszembe semmi jó ötlet. Am egy utcában lakunk és köszönőviszonyban vagyunk, néha pár szót is váltunk, de semmi több.24/F2014. jún. 7. 16:04
11/12 A kérdező kommentje:
Nem :D Megismerkedtem egy fiatal lánnyal és azóta ezt a témát jegeltem! #10 mire célzol ezzel?
2014. jún. 24. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!