Egyedülálló anyuka szentelje az életét a gyereknek, és ne járjon el sehova, ne legyenek igényei?!
Egyedül nevelem a kislányomat. A minap megkaptam családon belül, hogy minek megyek csavarogni (meg sem mertem mondani, hogy randin voltam), miért nem a gyerekkel vagyok?
Nem passzolom le gyakran, max heti 1x, vagy havi 1x egy szombatra. És ezen a szombaton a fejemhez vágták a kedves rokonok, hogy a gyereknek rám van szüksége, nem másra, mellette kellene mindig lennem, nem a magam érdekeit nézni.
A lányom másfél éves, szóval már nem baba.
Én vagyok a hülye, mert azt gondolom, nekem is jár a kikapcsolódás, és esetlegesen egy új párkapcsolat?
Ki is kötötték a kedves rokonok, hogy este nem fognak vigyázni a kicsire, ha menni akarok valahova, oldják meg este 6-7-ig bezárólag.
Ha a lelki boldogságodhoz hozzátartozik, hogy gyerek mellett egyéb dolgok is örömet okozzanak (ami szerintem tök természetes), akkor nem is értem, hogy a rokonságod hogy állhat így hozzád. Nekik nem az lenne a fontos, hogy a gyereknek egy kiegyensúlyozott anyukája legyen? S ha ezt a kiegyensúlyozottságot úgy éred el, hogy néha elmész randira, akkor abból a gyerek is kapacitál! Nem értem ez ellen miért kell így tiltakozni.
Na mindegy. Keress olyan rokont vagy barátot, aki megért, aki szeretne vigyázni a gyerekedre, hogy közben neked is jusson egy kis szusszanás. Bárki mással meg ne foglalkozz, nem a rokonokat kell boldoggá tenned, hanem elsősorban önmagad. Így lesz a lányodnak is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!