Ígényelhetem úgy a családit, hogy csalok kicsit benne?
Csalni mindig lehet.
Csak ha véletlenül kiderül, akkor kamatostól kéri vissza az Államkincstár.
A szomszédunk így járt, egy jóakarója bejelentette, kijöttek környezettanulmányra, és leírták, amit tapasztaltak - apukát megvárták a munkából hazajövet, és nyilatkoztatták, hogy ő él-e itt, ha nem, akkor kérik a nevét annak, aki itt él (nyilván tele volt a lakás pasiholmikkal is, hiszen velük élt) és mióta lakik velük. Megkérdezték a szomszédokat is, persze ők jóhiszeműen elmondták, hogy ők ilyen szép család, mindig együtt éltek.
Most próbálnak valami méltányosságot kapni, mert a kisebbik 7 éves, a nagy 9, és kamatokkal együtt több, mint 500 ezret követel rajtuk a MÁK.
Persze ez nem általános, hogy megtörténik, de ők is azt hitték, hogy majd mással eshet csak meg, velük nem, aztán tessék. Személy szerint én parás vagyok, havi 3000-ért nem kockáztatok.
nem éltek együtt. két háztrartást fenntartani, utazgatás.stb
miért csináltok neki rossz lekiismeretet?
igényeld meg nem lesz baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!