Miért vonzódom a gyereküket egyedül nevelő anyukákhoz?
Mindenhol azt olvasom, hogy csak az a srác keresi az ilyen hölgyeket, aki defektes, baja van, stb. Tény, hogy nem vagyok egy matyóhímzés finoman szólva sem, barátnőm se volt még eddig. De mindig is normális, felelősségteljes, értelmes és humoros embernek tartott a környezetem, a jelenlegi munkahelyemen is ilyen véleménnyel vannak rólam, szóval nem egy komolytalan kisfiú vagyok, hanem egy normálisan, éretten gondolkozó felnőtt férfi.
Egészen komolyan mondom, hogy valami vonz bennük. És az a valami nem az, hogy "náluk lehet esélyem". Nem értem igazán, miért lehet ez, mert mindenhonnan azt hallom, itt is azt olvasom, hogy a korombeli srácok nem szívesen kezdenek gyerekes anyukákkal, sőt, többeket ismerek, akik kifejezetten kizáró oknak tartják. Szerintetek nálam miért van ez pont fordítva?
29/F
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!