Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül vagy ne?
Másfél éve egyedül nevelem gyermekem. Bölcsibe jár. nincs egészen két és fél éves. Nem merek párkapcsolatra gondolni, nehogy a gyermektől vegyem el az együtt töltött időt. Napközben én is dolgozom. Viszont nagyon nehéz egyedül.
Sokan azt mondják, inkább most kleressek valakit, amíg kicsi a gyermek, jnehogy később esetleg ne tudja megszokni a társamat.
Teljesen igazuk van :)
(am családi kapcsolatokba jobban jártál volna :))
Köszi a válaszokat.
Igazából nem is új apukát szeretnék neki, mert mert az igazi apukája rendszeresen viszi. Neki van új kapcsolata, sőt másik gyermeke is, akikkel valahogy egész jó viszonyunk van.
Csak nem is tudom, kicsit a 15H-21H közti időt nem tudom, hogy megosszam-e mással, hiszen a gyermektől egész nap távol vagyok, általában szombat estétől vasárnap estig az apukájávan van a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!