Mi a véleményetek a Badoo-ról?
Figyelt kérdés
Sokat hallottam róla, de mint minden ismerkedős oldalnál biztos van valami buktatója. Mi az?2014. jún. 6. 18:41
2/9 anonim válasza:
Úr isten azt használja is valaki?
3/9 anonim válasza:
Sokat emlegetik, de máig nem tudom pontosan mi is az. És ez valószínűleg már így is marad. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Internetes ismerkedésre tervezett oldal mobilos alkalmazással is ellátva, hogy még jobban belelásson a dolgaidba.
2014. jún. 6. 18:45
6/9 anonim válasza:
Az a hátránya, hogy nincs előnye. Tele van műcsajokkal, akiket csak az anyagi háttered érdekel, és hogy ebből ők is tudjanak profitálni úgymond.
Persze vannak rendes, szép lányok, de ők hamar megtalálják akit keresnek, a millió jelentkező közül.
7/9 anonim válasza:
én nő vagyok,de nem szeretem azt az oldalt. 2x regeltem be, egyszer valódi énnel aztán valami célból (nem szívesen fejtem ki) kamu profillal.háát a kamu profilom igen népszerű, annyi pasit...eléggé kinézetre mennek ott a dolgok. annyiból jó, hogy nem mindenki kapásból azzal kezdi mikor fekszünk már le,nem úgy mint a love.hu-n, hanem vannak normálisak akikkel ellehet beszélgetni(2-4 emberrel beszélgettem csak, nekik el is mondtam h kamun vagyok fenn, a többivel most nincs kedvem beszélni, nem azért vagyok ott), szóval igen, azért oda kell figyelni kivel beszélsz.lehet össze szedni onnan pasikat,akár hosszú távra is, de akkor is érdemes résen lenni. nem tudom még mi a buktatója, sztem az, hogyha nem vagy bombázó, akkor kevesen találnak meg és igénybe kéne venned a prémiumokat, meg az hogy nem egyszerű felszedni embereket,kivéve ha olyan a beállítása...pasi részről sztem meg elég nehéz, beszéltem párral és 10 nőből 1-2 ha vissza ír nekik, akkor sokat mondtam, ezért se nyomulnak annyira, jó persze vannak kivételek.
8/9 anonim válasza:
előbbi vagyok 2-4 ember a kamu profilra vonatkozik, első körben meg se tudom számolni hány pasival tárgyaltam.(és nem használom ki h kamun vagyok fenn!)
9/9 anonim válasza:
Én négy hónapja aktívan használom, azzal a céllal hogy rátaláljak a páromra. Mindig normálisan közeledek, de kb 100 levélből 10!-re válaszolnak, és szintén normálisan leráznak. Pedig a külsőmre 8-10- es pontokat kapok, megjegyzem tök átlagos fotók semmi "csábító", se izmok,se BMW.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!