Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit tennétek a helyembe?...

Ti mit tennétek a helyembe? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
1,5 éve isemrem. Badoon ismertük meg egymást, nagy a tá, de nagyon jól el vagyunk és találkoztunk is már, demindig fenn badoon most elköszönt. hogy fáradt, de ott online...ti is gyanakodnátok rá? Próbálok bízni, meg sokszor őszinte, de ilyenkor annyira nem tudom mi van és sokszor mindig lelép ha azt írja lelép, de párszor tovább marad...most mással is kavar? vagy túl agyalom?

2014. jún. 2. 23:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Te magyar vagy?
2014. jún. 2. 23:19
 2/11 Digdamz válasza:
100%
Mi van?
2014. jún. 2. 23:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
fél 12 lesz...
2014. jún. 2. 23:20
 4/11 A kérdező kommentje:
magyar igen és gyorsan írtam ki,mert kicsit felhúzott és nem ellenőriztem le mit írtam, bocsi mindenkitől!
2014. jún. 2. 23:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha mással kavar ugyse tudsz ellene tenni. Különben is Neked arról kell őt meggyőznöd h jobb vagy mint az akivel esetleg véletlenül kavarna. Ha ő is keres téged akkor nincs gond, viszont ha csak te keresed, csak te írsz rá akkor ott lehetnek problémák...
2014. jún. 2. 23:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is néha elköszönök mindenkitől, aztán még maradok böngészgetni (pl féjszen, meg itt).
2014. jún. 2. 23:24
 7/11 A kérdező kommentje:
szóval akkor csak túl agyaltam? és még nem kell kétségbe esni? :D tudom gyerekes, de nehezen bízok az emberekbe, mert bele futottam 1-2 idiótába
2014. jún. 2. 23:28
 8/11 A kérdező kommentje:
amúgy igen sokszor keres ő és ír rám
2014. jún. 2. 23:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem lenyugodtam, köszi szépen mindenkinek aki így este válaszolt és vette a fáradtságot és értelmezte magyartalan kiírásom és köszönet azoknak is akik szóltak, hogy kicsit érthetetlenre sikeredett.
2014. jún. 2. 23:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Mit jelent a nagyon jól elvagytok?

A badoo tudtommal társkereső, tehát biztosan nem haverkodni van fent...

2014. jún. 3. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!