Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A csúnya fiúknak tényleg...

A csúnya fiúknak tényleg nincs értelme ismerkedni?

Figyelt kérdés

Mármint akármilyen helyen próbálok ismerkedni,mindig leráznak a lányok.

A barátaimnak viszont elég egy mosoly meg akármilyen elnyűtt,vacak,ósdi csajozós duma és kész.

Egyik buliban azt vettem észre,hogy a barátom (aki jóképű)egész este meg se szólalt,pár egyszerű benyögésen kívül.A lányok pedig úgy áradoztak róla,hogy milyen titokzatos,érdekes,nem pazarolja feleslegesen a szavakat szóval egy rakás pozitív tulajdonságot soroltak fel.

Én se beszéltem túl sokat,de engem azonnal antiszociális,befordult,karót nyelt embernek gondoltak.

Persze ezzel szemben ott van az a másik helyzet,hogy amikor túl sokat beszélek az a baj...

Szóval ez az általános jó tanács,hogy légy bátrabb,legyen kisugárzásod semmit se ér,ha nem vagyok jóképű.Egy jóképű srác szitne bmikor,bmilyen helyzetben csajozhat...

2014. jún. 6. 15:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
önmagad legyél ne mást próbálj utánozni mertaz eredmény szinte sose lesz ugyanaz .. de magadnak kell rájönnöd ;)
2014. jún. 6. 15:10
 2/18 anonim ***** válasza:
és a próbálkozást ne hagyd abba hisz az élethez hozzá tartozik ..:)
2014. jún. 6. 15:11
 3/18 anonim válasza:
Van értelme,csak a hasonlóan rondáknál kell próbálkozni.Én is ronda fiú vagyok és sokáig tartott rájönnöm,hogy még egy átlagos lányt sem kaphatok meg,hiszen azok is legalább olyan pasira vágynak.De ezen nem kell fennakadni,ez így van rendjén.Vedd észre a csúnya lányokat is,akik valszeg bulizni nem igen járnak.
2014. jún. 6. 15:12
 4/18 anonim ***** válasza:
igen ez így van, ha valaki jóképű /valaki szemében tuti te is az vagy/ akkor akármit csinál az jó mert a külső alapján a lányok elfugultá válnak a belső értékek felé, szóval az amit leírtál nagyon is igaz, viszont mindenki vonzó, van aki 10ből 9 embernek meg van aki 1000ből 1 nek, ez van, ilyen az élet :) 20/F én inkább az utóbbiba tartozom
2014. jún. 6. 15:13
 5/18 anonim ***** válasza:
33%
Ha normálisan állnál a dolgokhoz, akkor még lehetne is nőd, de pont azért nem lesz, mert ilyen kretén vagy. Majd akkor jelentkezz a lányoknál újra, ha sikerült önbizalmat=gerincet növesztened.
2014. jún. 6. 15:13
 6/18 anonim ***** válasza:

addig nem lesz senkid amíg így gondolkozol.

mindenki tud találni párt magának, én életemben nem tudtam a kinézetemmel nőt magamhoz vonzani ( nem értek az öltözködéshez, fekete póló farmerral azt annyi), de ha már lehet dumálni egyből jófejnek tartanak.... ne aggódj. ismerd meg magad mi az ami bejön a csajoknak belőled és mi az ami nem és hidd el rátalálsz a párodra.

19f hajrá

2014. jún. 6. 15:14
 7/18 anonim ***** válasza:
Hidd el az se jó ha túl jóképű valakii , ahoz meg nem mernek közeledni.
2014. jún. 6. 15:21
 8/18 anonim ***** válasza:
De, nagyon is van értelme! Ne másokhoz hasonlítgasd magad, mert ez sose vezet jóra, és az önbizalmas is egyre kisebb lesz. A lényeg, hogy ne parázd túl a dolgokat, ne akarj görcsösen csajt találni. Viszont járj nyitott szemmel, ismerkedj, aztán majd kialakul.
2014. jún. 6. 15:52
 9/18 anonim ***** válasza:
77%

Sajnos nincs.

Bárhogyan közeledsz, mindig negatívan fognak rá reagálni.

Az ilyen "legyen már tököd" stb. dumákat mindig azok fújják akik jóképűek és emiatt sikerek a nőknél.

Mert ők azt hiszik ez így működik.

Pedig nem.

Nekem is mindig ezt mondta egy haverom.

Aztán mikor a saját szemével látta, hogy mennyire leszarnak a nők, azt mondta hogy ő még ilyet soha életében nem tapasztalt...

2014. jún. 6. 16:09
 10/18 anonim ***** válasza:
9-essel egyetértek ugyanez van velem is...
2014. jún. 6. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!