Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A csúnya fiúknak tényleg...

A csúnya fiúknak tényleg nincs értelme ismerkedni?

Figyelt kérdés

Mármint akármilyen helyen próbálok ismerkedni,mindig leráznak a lányok.

A barátaimnak viszont elég egy mosoly meg akármilyen elnyűtt,vacak,ósdi csajozós duma és kész.

Egyik buliban azt vettem észre,hogy a barátom (aki jóképű)egész este meg se szólalt,pár egyszerű benyögésen kívül.A lányok pedig úgy áradoztak róla,hogy milyen titokzatos,érdekes,nem pazarolja feleslegesen a szavakat szóval egy rakás pozitív tulajdonságot soroltak fel.

Én se beszéltem túl sokat,de engem azonnal antiszociális,befordult,karót nyelt embernek gondoltak.

Persze ezzel szemben ott van az a másik helyzet,hogy amikor túl sokat beszélek az a baj...

Szóval ez az általános jó tanács,hogy légy bátrabb,legyen kisugárzásod semmit se ér,ha nem vagyok jóképű.Egy jóképű srác szitne bmikor,bmilyen helyzetben csajozhat...

2014. jún. 6. 15:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg amíg vannak csúnya emberek addig csúnya fiúk össze tudtak jönni lányokkal. Ha érted amit mondok
2014. jún. 6. 20:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is ronda vagyok.. Nagyon sok lánynál próbálkoztam, de a külsőm miatt mind elutasított.. Ezen az oldalon rengeteg lánynak küldtem magamról képet de szinte egy sem írt vissza... Próbáltam változtatni a kűlsőmön, de mind hiába.. 17/F
2014. jún. 7. 07:48
 13/18 anonim ***** válasza:
59%

# 9, 10

és akkor tegyük ölbe a kezünket és várjuk a nagy csodát vagy mégis hogyan gondoljátok??

nem vagyok se jóképű se semmi, de igenis próbálkozni kell, valamit ki kell találni amivel le tudod szedni a nőt a lábáról, ha nem vált be a netes ismerkedés ne erőltesd, találj ki mást. énis 0-ról indultam, most már akárhol akárkit leszólítok, nem mondom hogy biztosan lesz belőle valami, de igenis lehet fejlődni. ha nagyon nem megy az ügy próbálj meg változtatni a kinézeteden ilyenek, de az hogy kijelented magadról hogy "ronda vagyok úgyse lesz senkim" önmagában egy teljesen férfiatlan és gyerekes gondolkodás. Vagy ha erre képtelenek vagytok ne írjátok a marhaságot a kérdezőnek mert még el is hiszi. próba-szerencse. sok próba több szerencse.... bakker.

19f

2014. jún. 8. 13:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Jajj, Istenkém. Fejlesszétek a személyiségeteket, és keressetek magatokhoz való lányokat, ne a tökéletes tesű macákat hajkurásszátok, mert náluk úgysincs semmi esélyetek. A célcsoportot azok a lányok alkotják, akiknek nem számít a kinézet. Ezt véssétek be.
2014. jún. 8. 13:21
 15/18 anonim ***** válasza:

13-as, te nagyon hülye

Úgy látom beetették veled a puák ez a fejlődés szöveget.

0-ról indultál, de le mered szólítgatni a nőket... nagy szám.

Meg is dugod őket?

Jah hogy azt már nem... akkor mit okoskodsz?

2014. jún. 8. 15:24
 16/18 anonim ***** válasza:

14-es

"A célcsoportot azok a lányok alkotják, akiknek nem számít a kinézet"

Ilyen célcsoport a világon nincs.

Minden embernek számít a kinézet, és főleg az alapján választ, férfi és nő is egyaránt.

Ez ösztönös viselkedés, ilyen az emberi természet.

Az hogy valaki okos, kedves stb. még nem vált ki szexuális vonzalmat a másik nemből.

Ezt értsd meg te ökör.

2014. jún. 8. 15:26
 17/18 anonim ***** válasza:
59%

15!

nem az a cél hogy lezsákoljam őket, de mellesleg történt már olyan is. fejleszthető a személyiség, én ha nem is fogok meg vkit a kinézetemmel akkor is fel tudom kelteni az érdeklődését...

és az utánam szóló is jót írt.

de akkor hülyézzetek le minket, üljetek egy sötét szobában durcogva és majd rátok fog találni a tökéletes nő:)

sok sikert!

2014. jún. 9. 12:32
 18/18 anonim ***** válasza:
52%
16-ös: Csak annyira vagyok ökör, amennyire te. Nekem volt átlagos pasim, sőt, bűnronda is, pontosan azért, mert túl tudtam lépni azon, hogy hogy néz ki, és az fogott meg benne, hogy határozott és magabiztos, férfias egyéniség. Ennyi. De ha nagyon felborítaná a lelkivilágod, akkor nehogy elhidd! ;)
2014. jún. 9. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!