A csúnya fiúknak tényleg nincs értelme ismerkedni?
Mármint akármilyen helyen próbálok ismerkedni,mindig leráznak a lányok.
A barátaimnak viszont elég egy mosoly meg akármilyen elnyűtt,vacak,ósdi csajozós duma és kész.
Egyik buliban azt vettem észre,hogy a barátom (aki jóképű)egész este meg se szólalt,pár egyszerű benyögésen kívül.A lányok pedig úgy áradoztak róla,hogy milyen titokzatos,érdekes,nem pazarolja feleslegesen a szavakat szóval egy rakás pozitív tulajdonságot soroltak fel.
Én se beszéltem túl sokat,de engem azonnal antiszociális,befordult,karót nyelt embernek gondoltak.
Persze ezzel szemben ott van az a másik helyzet,hogy amikor túl sokat beszélek az a baj...
Szóval ez az általános jó tanács,hogy légy bátrabb,legyen kisugárzásod semmit se ér,ha nem vagyok jóképű.Egy jóképű srác szitne bmikor,bmilyen helyzetben csajozhat...
# 9, 10
és akkor tegyük ölbe a kezünket és várjuk a nagy csodát vagy mégis hogyan gondoljátok??
nem vagyok se jóképű se semmi, de igenis próbálkozni kell, valamit ki kell találni amivel le tudod szedni a nőt a lábáról, ha nem vált be a netes ismerkedés ne erőltesd, találj ki mást. énis 0-ról indultam, most már akárhol akárkit leszólítok, nem mondom hogy biztosan lesz belőle valami, de igenis lehet fejlődni. ha nagyon nem megy az ügy próbálj meg változtatni a kinézeteden ilyenek, de az hogy kijelented magadról hogy "ronda vagyok úgyse lesz senkim" önmagában egy teljesen férfiatlan és gyerekes gondolkodás. Vagy ha erre képtelenek vagytok ne írjátok a marhaságot a kérdezőnek mert még el is hiszi. próba-szerencse. sok próba több szerencse.... bakker.
19f
13-as, te nagyon hülye
Úgy látom beetették veled a puák ez a fejlődés szöveget.
0-ról indultál, de le mered szólítgatni a nőket... nagy szám.
Meg is dugod őket?
Jah hogy azt már nem... akkor mit okoskodsz?
14-es
"A célcsoportot azok a lányok alkotják, akiknek nem számít a kinézet"
Ilyen célcsoport a világon nincs.
Minden embernek számít a kinézet, és főleg az alapján választ, férfi és nő is egyaránt.
Ez ösztönös viselkedés, ilyen az emberi természet.
Az hogy valaki okos, kedves stb. még nem vált ki szexuális vonzalmat a másik nemből.
Ezt értsd meg te ökör.
15!
nem az a cél hogy lezsákoljam őket, de mellesleg történt már olyan is. fejleszthető a személyiség, én ha nem is fogok meg vkit a kinézetemmel akkor is fel tudom kelteni az érdeklődését...
és az utánam szóló is jót írt.
de akkor hülyézzetek le minket, üljetek egy sötét szobában durcogva és majd rátok fog találni a tökéletes nő:)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!