Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, nektek erre mi lenne a...

Fiúk, nektek erre mi lenne a reakciótok?

Figyelt kérdés

Van egy pasi,akivel 2-3 hónapja találkozgatunk,kb összejárunk szexelni,bulizni,moziba megyünk,stb. Beszéltük,hogy jó lenne egy komoly kapcsolat,de ő azt mondta,(még) nem érzi azt,amit ilyenkor "kéne". Tudomásul vettem,ez van.

Elgondolkoztam rajta,hogy vajon mit szólna ahhoz,hogy amikor egy társasággal megyünk bulizni,én mással flörtölnék,táncolnék. Nem szoktam amúgy így játszmázni,mert gyerekes hülyeségnek tartom,de most erre nagyon kíváncsi vagyok:D

Ti fiúk,ilyen helyzetben mit szólnátok ehhez?

23L

2014. jún. 6. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, próbáld ki. Ebből viszont tényleg nem lesz komoly kapcsolat.
2014. jún. 6. 13:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért gondolod így?
2014. jún. 6. 13:43
 3/8 anonim ***** válasza:
hát lehet a féltékenység "fellobbantana" valamit
2014. jún. 6. 13:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha összejártok szexelni, meg ide-oda.. Akkor ő mindent megkap. Ha szexeltek úgy h nem jártok akkor, miért jönne össze veled? Szex, és pár tali megvan h ne unatkozzon. Nem fog veled összejönni, csak halogatni fogja addig ameddig lehet és kap szexet.
2014. jún. 6. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem az lenne, hogy ha megint unatkozok, vagy b*szhatn*kom van, akkor szólok neked!

2-3 hónapja ismeritek egymást, és ő továbbra is csak szórakozni akar veled. A még szócska meg csak azért van, mert azért unaloműzőnek továbbra is jó lennél.

Ne csak flörtölj és táncolj másokkal, hanem b*sszál is, sőt az ő lakásán csináld, had lássa, hogy másnak is ki tudod elégíteni a vágyait. :)

2014. jún. 6. 13:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudok erre mit mondani mert én ha így volnék hogy valakivel össze jöhetnék akkor én nem tétováznák. Ha nem akar semmit tőled akkor úgy sem fog! Ismerj meg olyant aki szeretne. Én szeretnék!
2014. jún. 6. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:

6# ez már szánalmas

amúgy hallgass az előttem szólókra, úgyse lesz ebből több

2014. jún. 6. 14:02
 8/8 A kérdező kommentje:

Én is letettem már arról,hogy komoly kapcsolat lesz ebből,úgyhogy nem azt akartam megtudni,hogy szerintetek a fejéhez kap-e és rögtön szerelmet vall. Csak hogy zavarná-e,esetleg kis féltékenységet érezne...stb.

Szexelni nem fogok mással,amíg ezt nem zárom le,meg most nem is érdekel igazán a többi pasi. Gondolom még egy darabig elleszünk így,aztán ha már meguntuk egymást,annyi az egésznek.

2014. jún. 6. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!