19-20 éves lányok! Ha a férfi fiatalosabb a koránál (valóban maxmimum 25-nek néz ki! ), fiatalosabban is viselkedik, és komolyan szeretne titeket, bevállalnátok őt 30 évesen?
Ismerkednétek vele, még akkor is, ha harminc, nem számít, lényegtelen, tényleg huszonötnek néz ki, és igencsak komolyak a szándékai, nem egy éjszakást keres, valóban tudna és AKARNA(!) is szeretni titeket!
Konkétan egy lányról lenne szó, van már kiszemelt :) Egy tündérien aranyos, igazi szeretnivaló leányzó! :)
Nekem nem jelentene gondot a korkülönbség mert apakomlexusom van.
19/L
Jajj hármaska, de nagyon sérti a büszkeségedet (csak tudnám mire fel ilyen nagy egyeseknek... vicc) hogy megmondtam mi vagy! :) Ha nem vagy tisztában a fogalmakkal azért igen, jól látod, te vagy a hülye. Nem azzal volt a baj, hogy azt írtad (volna, de nem ezt tetted) tíz, vagy akár tizenkét évvel fiatalabbak, hanem, hogy olyan szót használtál, melyről ezek szerint még csak lövésed sincs. Igen, eltaláltad, emiatt nagyon is butuska vagy. Az, hogy ez neked nem tetszik, na az már egyáltalán nem az én gondom.
Ha pedig (ISMERETLENÜL! egyetlen egy nyavajás kérdésből!) te nálam jobban tudod kik voltak a párjaim, kinek udvaroltam, és ki akart engem, az megintcsak téged minősít. Megkérdeztél hány évesekkel volt kapcsolatom eddig? Láttad (bizonyítottan), hogy kikkel voltam valóban együtt? Nem úgy néz ki.
Semmit az ég egy adta világon nem tudsz a másikről, de már olyan sületlenségeket feltételezel, ami még csak köszönő viszonyban sincs a valósággal.
De te tudod! :)
Nem baj, ha kell még egyszer leírom, hogy megértsd, mert úgy látom nem csak buta, még röhejesen figyelmetlen is vagy. Álljon itt csak a te kedvedért, hátha végre előre is fogsz lépni vajmi keveset az értelmező olvasásban, íme tessék te kis butus provokátorka:
"Ha pedig (ISMERETLENÜL! egyetlen egy nyavajás kérdésből!) te nálam jobban tudod kik voltak a párjaim, kinek udvaroltam, és ki akart engem, az megintcsak téged minősít. Megkérdeztél hány évesekkel volt kapcsolatom eddig? Láttad (bizonyítottan), hogy kikkel voltam valóban együtt? Nem úgy néz ki.
Semmit az ég egy adta világon nem tudsz a másikről, de már olyan sületlenségeket feltételezel, ami még csak köszönő viszonyban sincs a valósággal."
Remélem már érthető. Ha még így sem, akkor ne nekem ronts a légből kapott valótlan gyermeteg feltételezéseiddel, az a te bajod, ha hülye vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!