Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy társkereső...

Miért van az hogy társkereső oldalakon a jó csajok nem válaszolnak?

Figyelt kérdés

Egyszerű kérdés: lenne kedved beszélgetni?

Az is elég lenne hogy bocsi nem vagy valami.

Pedig szerintem nem nézek ki rosszul.

2014. jún. 4. 15:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szerinted.....
2014. jún. 4. 15:45
 2/11 anonim ***** válasza:

Írj legalább 2 mondatot... És ne azt, hogy meséljen magáról. Először te írj magadról 5 legfontosabb dolgot és azután érdeklődj.

Jah és ne írj olyat, hogy csók, puszi, én azonnal törölnék egy ilyen kis nyálas tenyérbemászó köcsögöt.

2014. jún. 4. 15:49
 3/11 BlackSword ***** válasza:
100%
Persze, ha jobban kinéznél, már ki is esnél... Ez pedig egy elég gagyi kérdés... Ráadásul nem is köszöntél... Ezek után mit vársz??? Ezer meg egy ilyen kérdést kapnak...
2014. jún. 4. 15:49
 4/11 A kérdező kommentje:

Persze azert köszönök is.

Mi lenne akkor a jo szöveg?? Elsősorban csajok válaszát várom.

2014. jún. 4. 15:52
 5/11 anonim válasza:
Sok oka lehet, talán csak tahók, vagy mondjuk már nem aktívak azon az oldalon, és el sem olvassák, vagy csak ellenszenves vagy nekik. Bár egy "kösz nem" válaszba nem halna bele senki.. esetleg mert túl sablonos, amit írtál, és nem is köszöntél. Egyébként szerintem a "jó csajok" (szép, értelmesnek tűnő lányok) válaszolnak nagyobb aránnyal, a szürke egerek ritkábban. Bár rég használtam ilyen oldalakat.
2014. jún. 4. 15:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Oké, szóval jó csajok.

Szerinted napi hány üzenetet kaphatnak? Sokat.

Ebből a negyede/fele arról szól, hogy most azonnal találkozni akarnak vele, hogy szexeljenek vagy kamerán keresztül akarják nézni. Visszautasítás után meg mindennek elhordják, fenyegetik, stb.

Aztán vannak a "normálisok" (akik annak tűnnek). Az a baj, hogy az elején tök jól elbeszélgetnek, meg minden, de valamikor lehullik az álarc és kiderül, hogy ő is csak szexre hajt (2-3 napon belül, max 1 hét), visszautasítja a nő, a pasi fenyegetőzik (és ez veszélyesebb, elvégre Ő már információkat is tud róla). Ilyenkor jönnek a zaklatások...

Aztán vannak az igazán normálisok, de nehéz megkülönböztetni a fentebb leírt csoporttól. A nők már cinikusak, amikor meg vannak róla győződve, hogy mindenki hamis képet mutat magáról, egy r.b.ncnak tartják stb.

És belefáradt... A visszautasításkor frigid k..va, a beszélgetőtársai nagy része csak le akarja fektetni.

Vagy csak szimplán nem vagy szimpatikus neki és nem válaszol, mert nem akarja, hogy sértegessék.

2014. jún. 4. 16:01
 7/11 A kérdező kommentje:

Írtam hogy a kérdés a köszönés után van..

Pedig velem értelmesen el lehet beszélgetni.

Lehet az a gond hogy ugy tűnik a képeken mint ha minden heten más csajt fűznék pedig nem így van. Ellentétben a sok pasival ott akit csak arra hajt.

2014. jún. 4. 16:09
 8/11 anonim ***** válasza:
A jobban kinéző nők 90%-a csak azért van fent, hogy kapja a leveleket, lássa, hogy érdekli a férfiakat. Nem akarnak semmit, csak jót tesz a lelküknek. Ennyiről van szó.
2014. jún. 4. 16:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

de most egy ilyen kérdésre mi a fenét válaszoljon?

nem, nekem nincs random, még jóképű idegenekkel sem kedvem csak úgy beszélgetni, főként ha az irántam érdeklődő, még annyi fáradtságot sem vesz, hogy írna magáról valamit, ami alapján elindulhatna a beszélgetés...vagy reagálnál valamit a profiljára... tudom, hogy ez elképesztőőő, de a lányok szeretik, ha nekik szóló, személyes üzenetet írt, nem egy ilyen spamnek való 2 sort...

2014. jún. 4. 17:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Hagyd a pics***ába a társkeresőket, értelmetlen.

mindig az a sablon duma megy hogy egy jó csaj hány 100 levelet kap....kifogás mindig mindenre van

2014. jún. 4. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!