Miért van ez társkeresőkön?
Figyelt kérdés
Lányok, egy társkereső oldalon mégis mi az az első üzenet ami arra késztetne, hogy válaszoljatok?2014. máj. 26. 20:05
1/8 anonim válasza:
Napi 30-40 levelet kapnak. Úgyis csak arra válaszolnak, aki bejön nekik. Felesleges időpazarlás fent lenni ott.
2/8 anonim válasza:
Ugye???? A nyomik képtelenek válaszolni. Holott kulturált stílusban kezdeményez az ember.
4/8 anonim válasza:
Talán ez az első üzenet,amire válaszolnak: '"Szia, 100 millió van a bankszámlámon" :)
5/8 anonim válasza:
Első válaszoló, nem tudom, te ezt honnan szedted én is voltam fenn ilyen oldalon (nőként) , és inkább 30 naponta 1 levél...
6/8 anonim válasza:
Ott kezdődik a dolog, hogy egy nő nem társkeresőzni megy fel. Hiába írja azt hogy ilyen komoly meg olyan komoly dolog érdekli csak, vagy alfahímmel akar dugni, vagy csak szórakozni jár fel! Legalábbis akiket meg lehet kívánni egyáltalán. Nyilván a sok gyerekét egyedül nevelő lepukkant nő apukát akar a kölykének... de totál lényegtelen. A lényeg hogy van egy pár alfadugógép, meg a többi 99% lúzer nyomorék, akiket le lehet húzni az előfizetéssel. Nem társkeresésről szól az egész, ébredj már fel te naív kérdező!
8/8 A kérdező kommentje:
fasza.
2014. máj. 26. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!