Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Társkeresőkön milyen szöveget...

Társkeresőkön milyen szöveget szoktatok írni a kiszemeltnek?

Figyelt kérdés
2014. márc. 23. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Szopol-e boré?
2014. márc. 23. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Figyelj,te is tudod és én is tudom hogy nem lesz közöttünk semmi,még próbálkozni sem éri meg,szóval megspórolok időt és energiát és nem fogok veled foglalkozni,sőt letörlöm innen magam tüstént.
2014. márc. 23. 15:03
 3/6 A kérdező kommentje:
sok csaj / pasi összejött erre a szövegre? :D
2014. márc. 23. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
ha fiú vagy ne társkeresőzz.
2014. márc. 23. 15:25
 5/6 anonim válasza:
Írd meg neki hogy jársz gyúrni. Aztán mondd meg, hogy nem azért edzel hogy ne dugj :)
2014. márc. 24. 11:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak írj annyit, hogy szimpatikus és szívesen megismerkednél vele. Figyelj arra, hogy a profilképed jó legyen és ha gondol valamit a kiszemelt, akkor ír, ha nem akkor nem... Amikor próbáltam megfogalmazni a levelem, belevenni, hogy mi tetszik az adatlapján stb, akkor letiltott, mivel túl rámenősnek tűntem, majd mikor tettem fel új profilképet feloldotta a tiltást és visszaírt :D Nagyon sok múlik a képen.
2014. márc. 26. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!