Lányok, mennyire jön be nektek az, ha egy fiú szinte mindig meg tud nevettetni titeket?
Én egy nagyon humoros fiú vagyok,aki rengeteg szituációból ki tudja hozni a legjobbat humor terén.Nonverbálisan is annak tartom magamat,mert például amikor elsőnek fekszem le egy lánnyal és letolom a nadrágomat mindegyik lány hangosan felnevet.
Nektek ez tetszik?
Szeretek mosolyt csalni a lányok arcára,attól minden hölgy kivirágzik:)
A nevetés pedig a hosszú élet titka:)
Miért kellene kompenzálnom?Én örülök,hogy így is a kedvére tudok tenni egy lánynak.
alapvetően ez tök előnyös tulajdonság, ha vki nem viszi túlzásba... volt egy nagyon mókamester barátom, és egy idő után untam már, h mindig csak poénos dolgokkal jött, és nevetni "kellett"... de ez persze nem a kapcsolat elején volt így. sztem ha idővel ő is tudott volna nem poénos dolgokról, komolyan is beszélgetni, nem ábrándulok ki belőle.
de hát mindketten nagyon gyerekek voltunk még.
szóval ez tök jó, szép hozzáállás h meg szeretnéd nevettetni a lányt, de ne legyél "sok", ha érted mire gondolok.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!