A lányok miért tartanak minden fiút rondának szinte, nekik miért olyan magasak az igényeik a külső adottságokat nézve?
"Akkor én miért tapasztalom azt, hogy a lányok a finnáysabbak"
bocs, de amikor egy lány nem jön össze valakivel, annak többségében a belső dolgok az oka. Nem tetszik a gondolkodása, a jövőlátása, a természete, viselkedése... hiába jó külsőleg.
"Egy nő miért inkább ahhoz vonzódik, akitől két pofont kap és miért nem ahhoz, akitől két puszit?"
Ez baromság. Egy liba tényleg ilyen. Egy nő az nem.
én vagyok a 75%os válaszoló, 24 éves nő,
és most kezdem tapasztalni azt, hogy a korosztályomban nagyjából 24-26 év között jönnek rá a fiatalok (nők, pasik egyaránt) hogy a belső az fontosabb, és másodlagos lesz a külsőség.
Szóval szerintem nem a legeslegfontosabb, hogy hogy néz ki valaki. Persze ápolt legyen, de a belső tulajdonságok már fontosabbak azoknál akik már kicsit kiélték magukat korábban.
Úgy vettem észre nem "rondának" tartják a többséget, csak "nem tetszik" kategóriásnak, és ebbe a "nem tetszik" kategóriába több fiú beletartozik, mint lány. Lehet, hogy finnyásság, nem tudom.
Én pl. sokkal több lányt tartok vonzónak, szépnek, tetszetősnek vagy legalább is kellemesnek mondható megjelenésűnek, mint amennyi férfit.
Pedig nő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!