Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az igaz manapság, hogy a tini...

Az igaz manapság, hogy a tini lányok simán járnak egy félénk, betoji fiúval is, ha az jóképű, helyes fiú? Tényleg így megy ez manapság, csak a külső?

Figyelt kérdés
Úgy értem én tökös vagyok és próbálkozom, de minden lány elutasít, mondván nem vagyok helyes, vagy valaki rondának is nevez és le is tilt. Nekem úgy tűnik, hogy egy fiú manapság elég, ha helyes pofira, mindegy milyen félős típus, a lányok simán rámásznak, tényleg más is így látja amúgy?

2014. máj. 25. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
7%
Én utálom a félénk fiúkat.:D
2014. máj. 25. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Ismerek egy lányt, aki már nem tizenéves, és pont ez a helyzet nála.

Plusz a srác meg sem becsüli, és még is visszafogadja a lány.

2014. máj. 25. 22:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Manapság csak a kinézet számít elég megnézni a nyálas tinisztárokat. Annyi erő nincs bennük mint egy 15 évesben mégis minden csaj őket akarja.
2014. máj. 25. 22:38
 4/9 anonim ***** válasza:

ez így van

élvezem!

2014. máj. 25. 22:51
 5/9 anonim ***** válasza:

nincsenek valódi problémáid, h ilyenen sápítozol vasárnap este? gyökér! :D

20/f

2014. máj. 25. 22:53
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Nemcsak a külső. Ha tele vagy lóvéval, ugyanúgy simán járna veled bármelyik csaj
2014. máj. 25. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:
19 vagyok, helyes, kicsit csendesebb de nem annyira visszahúzódó és mégsincs csajom :( pedig nincsenek nagy elvárásaim se
2014. máj. 26. 00:23
 8/9 anonim ***** válasza:
47%

Igen. Elég béna voltam gimiben a lányoknál, de viszonylag jóképűnek számítok (mondjuk 10 férfiből a 2-3 legjóképűbb között vagyok). Tudom hogy sok olyan lánynak tetszettem, akik szintén nagyon jól néztek ki. De sajnos béna voltam és hiába minden jóképűség, de elbasztam akkor sok lehetőséget. Gimi alatt csak 2 lánnyal dugtam, igaz mindketten nagyon jól néztek ki (az egyik 2, a másik 3 évvel volt fiatalabb). Pedig tényleg, most hirtelen kb. 20 lányt tudnék mondani, a suliból, ismerősi körből, akiknek tetszettem és biztos dughattam volna velük, ha nem vagyok olyan, amilyen.

Most már idősebb vagyok és szerencsére nem maradtam béna. Megtanultam érteni a nőkhöz. De nagyon bánom, hogy gimis koromban nagyon sok lánnyal elbasztam a dugás lehetőségét, mert hiába tetszettem nekik, mert jóképű vagyok relatíve, viszont túl béna voltam.

Aki kamasz korában is jóképű és van egy kis töke kezdeményezni, az fürödhet a fiatal, szép puncik (lányok) tengerében. Én szőke hajú, nagyon magas (+190 cm), jóképű fiú vagyok és voltam akkor is, de ugye egyedül a belső korlátaim, gátlásaim szabtak határt az akkor megkapott lányok számának.

Az 1. válaszolót abszolút megértem. Én is azt vettem észre, hogy hiába tetszettem elsőre külsőleg egy lánynak, amikor nem kezdeményeztem nála és meglátta hogy béna (=félénk) vagyok, kiábrándult belőlem. A lányok a kezdeményező, önbizalommal teli, magabiztos, domináns fiúkat szeretik és ez így van jól, így van rendjén. Nekem kellett változnom ahhoz, hogy elérjem a bennem lévő potenciál csúcsát, ami szerencsére elég magasan van.

2014. máj. 26. 00:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálam a bukó, ha papucs a pasi, hiába szép arcú , vagy izmos. Viszont egy határozott, talpraesett bármilyen pasi elbűvölhet, ha megszólít. Szóval ne add fel, nem hiszem, hogy egyedül lennék a felfogásommal.
2014. máj. 26. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!