Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jó valójában is az egyenjogúsá...

Jó valójában is az egyenjogúság egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nem érzitek úgy,hogy elvesznek a férfi nöi szerepek?

A nök mit kapnak az egyenjogúsággal?Több terhet és elvárást?

Egy ambiciouzus, karrierista nő lélekben mennyire marad nő?

2014. jún. 3. 08:56
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Pf.. Ennyivel tudom kommentálni a kérdésedet.
2014. jún. 3. 09:01
 2/7 anonim ***** válasza:
35%

Kiegészíteném ezzel.

https://www.youtube.com/watch?v=4fTux-34gl8

Az összes többi videóját is ajánlom, nagyon jó.

2014. jún. 3. 09:04
 3/7 anonim válasza:
95%
Szerintem igen,de nagyon nehéz a mérleget fele-fele arányára állítani ,én 4 évig egyedül éltem,megismerkedtem egy férfival,aki azt mondta ,azért szeretett belém mert önálló vagyok,nem esem kétségbe ha problémával találkozom hanem megoldom stb..én örültem,hogy végre van valaki akire úgymond támaszkodhatom,segít ,jobban nő lehetek,( mert ugye amelyik nő egyedül él,az tudja sokszor nehéz nőnek maradni,úgy,hogy én szerelem a vizcsapot,élezem a kést,festem a kerítést)eltelt egy év,ugyanúgy én csináltam ezeket a dolgokat,én hoztam a döntéseket stb,.most meg azt mondja nárcisztikus vagyok.Ki igazodik el az ilyen pasikon?
2014. jún. 3. 09:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Na, legelőször definiáld, mi a Nő és mik a női szerepek.

Az egyenjogúság remek dolog, csak sokan nem tudnak mit kezdeni vele és nem tudják, mit jelent.

(Egy karrierista nő is nő. Kész, pont.)

2014. jún. 3. 09:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

4-essel értek egyet.

Ha neked az a női szerep, hogy a nő csinálja a házimunkát a férfi meg dolgozik, akkor el kell szomorítsalak, egy fizetésből nem lehet megélni, egyrészt, másrészt, azt a nőt, aki a mai világban nem dolgozik, megszólják, hogy ingyenélő, tehát a pasiknak is jó az egyenjogúság, kevesebb rajtuk a teher. Mondjuk értelmes pasi így is-úgy is kiveszi a részét a házimunkából, ahogy egy normális kapcsolatban szokás.

2014. jún. 3. 09:24
 6/7 anonim ***** válasza:
3as talán közösen kellett volna dönteni! erről szól egy kapcsolat
2014. jún. 3. 10:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek a többiekkel, először tisztázni kénye, mit értesz férfi és női szerepek alatt?

Ha olyasmit, hogy a nő otthon marad, főz, takarít, bevásárol tyúkokat etet, kertet gyomlál, gyereket nevel, stb. amíg a férfi dolgozik, hát azt manapság elég kevesen tehetik meg. Sok család igencsak nehezen boldogulna egy fizetésből.

2014. jún. 3. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!