A lányok nem értékelik a rendes fiúkat, ellenben gyakran panaszkodnak, hogy a pasijuk veri megcsalja vagy durván bánik velük? Jól sejtem, hogy az evolúció a női nemet úgy formálta, hogy mindig a lehető legaljasabb fiúkhoz, férfiakhoz vonzódjanak?
Figyelt kérdés
Én is gyakran udvarisan próbálkozom és haverok is ilyen értelmesebb réteg, mégis a lányok nem egyszer kinevetnek vagy elutasítanak. Ellenben jön egy tapló, beszélni sem tud és minden lány epekedik érte, hogy hű, de menő ez a srác. Köpik, fingik, böfögik, verekszik,megcsal, hazudozik, durván beszél a csajjal, de hát ez menő!2014. jún. 2. 16:30
31/72 Noydra válasza:
71%: Látom te is remek selejt vagy.:)
32/72 anonim válasza:
Kislány én nem vagyok selejt, tudom,hogy te az vagy, és így próbálsz vigasztalódni,hogy másokat is leselejtezel. :) Meg hozzád amúgy sem szóltam te kis 13 éves lányka.
33/72 Noydra válasza:
Se lány nem vagyok, se 13 éves.
De majdnem eltaláltál mindent.;)
34/72 anonim válasza:
Na mindegy, akkor 14 éves kisfiú:)
35/72 Noydra válasza:
Jó röhögni az olyanokon, mint te :)
Kik azt hiszik, ők a tökéletesek.
Azt hiszed mindent te tudsz jobban, közben pedig a saját tudatlanságod az okozója, ami a lelki nyomorodba taszít.:)
36/72 anonim válasza:
Noydrát hogy lehetett nőnek nézni, de komolyan? :-D
Ő legalább Férfi, veletek ellentétben.
38/72 anonim válasza:
Férfi...aha, majd legközelebb, azért férfi" mert benyal itt nektek nőknek, hátha jut neki valami,ha más legalább beszélgető partner a neten :)
39/72 anonim válasza:
Ha nem lenne, nem itt vernéd a nyálad.
40/72 anonim válasza:
Nem. Azért Férfi, mert nem tárgyiasítja a nőket, ahogyan ti teszitek. Szánalmasak vagytok, de komolyan. Amúgy meg komoly kapcsolata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!