A nők arra panaszkodnak nem lehet normális, igényes, értelmes stb. pasit találni. Én meg arra, hogy ilyen nőt nem lehet, akinek erre lenne szüksége és ő maga is olyan! Szóval, hölgyek/lányok, hol is vagytok?
ez nagyon relatív, kinek mi a normális és magát mindenki annak tartja...ebből indulj ki :)
Mert MIDNEN humanoidnak van kettő alaptulajdonsága, ha más nem is: Önzés és önérzet.
Neked mi a normális??? ...Na mesélj:))))
30/n
Én megértelek, 20 év alatt én is ilyen kérdéseket tettem fel, de közeledve a 30hoz úgy vagyok, hogy nem nehéz egy értelmes lánnyal összejönni egy értelmes pasinak, csak jó helyen kell keresni, merni kell lépni és meg kell ismerni a másikat, mert nem csak az első 1 másodperc számít.
De ehhez egy bizonyos érettség is kell pasi és nő részéről, nem csak mondani a dolgokat, hogy rendes lánynak/pasinak könyveljenek el az idegenek aztán egy hülyével összejönni. (mert abban a korban azt kívánod és azt hiszed meg tudod váltani a világot és a pasit is)
Bénák vagytok.
P!na után sírni meg szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!