Miért van az, hogy itt panaszkodnak a lányok hogy a fiúk ilyen bunkók, olyan f;aszkalapok, aztán meg ha megkeresi őket egy kedves fiú akkor azonnal lekoptatják, mert nem 'helyes'?
Miért, te már találkoztál innen több lánnyal, akik itt pont erről panaszkodott, te meg nem voltál helyes és elküldtek?
Egyéb esetben hagyjál már a hülye kérdéseddel.
Olyan kell aki férfias,határozott,alfahím de érzékeny akihez tudok vonzódni,fel tudok rá nézni valamiért.
Én nem szeretem a pátyolgatni kell típusú fiúkat..nem az anyja,a barátnője akarok lenni :D
4: Ezt elég könnyü eljátszani.
Most színész kell vagy férfi?
"Olyan kell aki férfias,határozott,alfahím..."
Na skacok, ott a válasz. Mert nekik a domináns alfahím kell, mert az olyan férfias, meg ahhhh, nedvesbugyi :$$$
Aztán ugyanezek a nők járnak cirkuszolni a feminára meg a cotcotra, amikor a domináns hímistenük hazaérkezvén két bazinagy maflással indít, mert nincs kész a vacsora, és hogy a férfiak milyen szemetek...
Nos cicukáim, nektek kellette domináns alfahím, lehet neki örülni,tessék. Az ilyeneket egy szikrát nem tudom sajnálni, megérdemlik amit kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!