A lányok nem értékelik a rendes fiúkat, ellenben gyakran panaszkodnak, hogy a pasijuk veri megcsalja vagy durván bánik velük? Jól sejtem, hogy az evolúció a női nemet úgy formálta, hogy mindig a lehető legaljasabb fiúkhoz, férfiakhoz vonzódjanak?
Napi facepalm-díjas kérdés. :D
Csakazértis leírom:
SZAVAK NINCSENEK RÁ, HOGY MENNYIRE RÜHELLEM azokat a taplókat, akiket a kérdésedben említettél. A büdös életben nem kellett volna egy olyan nekem.
És tudod kiket rühellek ugyanannyira, mint az érzéketlen nőverő taplókat? Hát, kérlek, a rinyáló h..ülyegyerekeket, akik semmi másra nem képesek, csak a kognitív torzításaik által létrejött, VÉLT igazságaikat/féligazságaikat hangoztatni, és meghazudtolni, aki azt meri mondani, hogy rá nem igaz, amit zengenek.
Fogalom zavarban vagy barátom.
Te nem rendes vagy, hanem végtelenül ostoba.
De ha kipróbáltad, mondd már el mit tettél?
Odamentél valakihez, hogy, "csá ribi leszopsz ingyé?" Aztán pofán bacctad, meg már rá is cuppant igaz? :D
Mesélj kérlek.
Ravasz.:D
Magyarul esetleg? Hogy ez mit takar? Hogy nem úgy viselkedsz, mint aki holnap már megkéri a kezüket?
Vagy mit jelent nálad a jófiús, meg a hazudozós, ravasz? Miben hazudsz ismerkedésnél egyáltalán?
Még mindig vagyunk jó néhányan, akik okádunk a műveletlen tahóktól. Akármennyiszer írják le az oldalon az ellenkezőjét, akkor is így lesz. :D Nagyon silány intellektusra vall az, ha valaki egy egész nemet képes egy kalap alá venni.
Egyébként elmesélhetné nekem valaki, hogy az miért van, ha van egy srác (pl. itt az oldalon), aki sikertelen a nőknél, rondának vallja magát, akkor magától értetődő, hogy belső tekintetében pedig egy igazi kincs? Mind iszonyatosan tisztességes, kedves, jól nevelt, intelligens, igazi gentleman! :D Csak nekem furcsa ez? ^^
18: Nem, nem csak neked furcsa. De ezt itt hiába magyarázod, ők a tökéletes áldozatok.
Tökéletes áldozat. Milyen fasza könyv, vagy filmcím lenne.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!