Ti fiúk, ti ezt hogy könyvelitek el magatokban? (több lent)
Szóval, a legtöbb pasinak akkora lába van, mint egy NŐNEK. ÉRTITEK? 170 cm vagyok és 153 kg, és az én lábam vastagabb mint a tiétek. Undorító! Komolyan, hogy csináljátok? De most kajakra, amikor találkoztok egy csajjal, akkor ezt h könyvelitek el magatokban, hogy vékonyabb a lábatok, mint a csajé? Miért nőiesedtek? :( némelyikőtök ekkora lábbal, vádlival olyan kiábrándítóan ocsmány. :C lécci dolgozzatok már rá valamit... ha mi lányok képesek vagyunk reggel felkelni futni, meg gyakorlatozni, akkor ti miért nem? (TISZTELET A KEVÉSKE KIVÉTELNEK O_O)
Kétségbeesett csaj 21/L
Neem, azért vegyük figyelembe, hogy még mindig a gyakorin vagyunk. Tettem én már fel sok kedves kérdést és 65%-ban bunkó válaszokat kaptam (nem a kérdésre válaszolnak). A kevéske kivételnek nagyon örülök.
egyébiránt meg inkább itt vezettem le a feszültséget. :)
Pedig ha kérdést teszel fel ez benne van a pakliban sajnos. De ez még nem ok drága arra, hogy te is az ő szintjükre sülyedj. Mert most azt csinálod. :(
A feszültség levezetésére használni az oldalt... Áh talán nem kéne. :) Így csak újratermelődik a hülyeség.... :D Akkor már imkáb levelezz valakivel. Vagy kezdj el boxolni. Na akkor aztán nem fog szarakodni veled senki :)
Nem baj, ha lesüllyedtem. Néha szerintem az is kell. Néhol vicces voltam, néhol botrányosan szánalmas. :D Kell ez ritkán. Úgyis egy évben egyszer csinálok ilyet.
Piros csőre gondolsz? xDD
Futni szoktam, de ha ideges vagyok, akkor nagyok dobbantok és megfájdul a térdem. Talán el kéne mennem egy szakemberhez. xD Most már levelezek az egyik válaszolóval. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!