Ti fiúk, ti ezt hogy könyvelitek el magatokban? (több lent)
Szóval, a legtöbb pasinak akkora lába van, mint egy NŐNEK. ÉRTITEK? 170 cm vagyok és 153 kg, és az én lábam vastagabb mint a tiétek. Undorító! Komolyan, hogy csináljátok? De most kajakra, amikor találkoztok egy csajjal, akkor ezt h könyvelitek el magatokban, hogy vékonyabb a lábatok, mint a csajé? Miért nőiesedtek? :( némelyikőtök ekkora lábbal, vádlival olyan kiábrándítóan ocsmány. :C lécci dolgozzatok már rá valamit... ha mi lányok képesek vagyunk reggel felkelni futni, meg gyakorlatozni, akkor ti miért nem? (TISZTELET A KEVÉSKE KIVÉTELNEK O_O)
Kétségbeesett csaj 21/L
nem hájas disznó kell, te nyomorék, hanem izmos lábú pasi.
Nyomorék akkor keress magadnak izmos lábú pasit és ne itt siránkozz!
ne üzenj privátban te szánalom majom!
1344girl
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 16:38
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Ti fiúk, ti ezt hogy könyvelitek el magatokban? (több lent)
"Kezdjük ott, hogy vannak erősebb csontozatú emberek, nekik a csontjuk miatt tűnik vastagabbnak a lábuk, abból te hogyan faragnál le, te nagyon okos?.."
Az üzenet szövege: erős csontozatúság, de nagy fasz****ságot mondasz. a csontod szerkeztétől függ, annak meg köze nincs a vastagsághoz, hanem a belső csontgerendák elhelyezkedésétől...
1344girl
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 16:41
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Ti fiúk, ti ezt hogy könyvelitek el magatokban? (több lent)
"ne üzenj privátban te szánalom majom! 1344girl Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló Az elküldés időpontja: ma 16:38 Az üzenet oka: A.."
Az üzenet szövege: nyom.orék, azért küldtem el üzenetben, hogy lásd, hogy válaszoltam. (nagyon kibas.ztál velem, hogy bemásoltad az üzenetet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!