Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti fiúk, ti ezt hogy könyvelit...

Ti fiúk, ti ezt hogy könyvelitek el magatokban? (több lent)

Figyelt kérdés

Szóval, a legtöbb pasinak akkora lába van, mint egy NŐNEK. ÉRTITEK? 170 cm vagyok és 153 kg, és az én lábam vastagabb mint a tiétek. Undorító! Komolyan, hogy csináljátok? De most kajakra, amikor találkoztok egy csajjal, akkor ezt h könyvelitek el magatokban, hogy vékonyabb a lábatok, mint a csajé? Miért nőiesedtek? :( némelyikőtök ekkora lábbal, vádlival olyan kiábrándítóan ocsmány. :C lécci dolgozzatok már rá valamit... ha mi lányok képesek vagyunk reggel felkelni futni, meg gyakorlatozni, akkor ti miért nem? (TISZTELET A KEVÉSKE KIVÉTELNEK O_O)

Kétségbeesett csaj 21/L

#csúnya #vékony fiú lábak #nőies fiúk
2014. jún. 2. 16:27
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
Te figyelj már ide kérdező. Hogy van az, hogy én nem szembesülök ezzel a problémával? Talán mert nem ilyen körökbe mozgok hogy páva gyerekek meg hasonló. Hanem normális sportos egyének közt (pedig irodában dolgozok). Nincsenek vékony emberek, sokkal több inkább az elhízott, elkényelmesedett és deréknyi vádlival rendelkező NŐ! Tehát nem tudom milyen társaságban mozogsz, de azt te választod meg. Én is látok néha melegeket, ahol tényleg nem tudom eldönteni hogy az illető nő vagy férfi. De mért azok alapján általánosítasz. Elmondom hogy a magyar elég sportos nemzet és ahogy egyre jobban terjednek a különböző irányzatok (street workout, kettlebell, súlyzós edzés stb) egyre több izmos pasi van az utcákon. Vagy őket nem veszed észre mert ők sem téged? Na az már más kérdés
2014. jún. 2. 16:49
 22/51 anonim ***** válasza:
Most a fiatal lányok körében népszerűek ezek a pasik.
 23/51 anonim ***** válasza:
Azért mert te a fatörzsekre izgulsz, a férfiak még nem nőiesek mert nem fatörzs van a lábuk helyén.
 24/51 A kérdező kommentje:
mielőtt ugatsz: utcán láttam, méghozzá rengeteget, gyökér
 25/51 anonim ***** válasza:

Légyszi drágám világosíts fel engem galamblelkű embertársadat, hogy miért van szükséged ilyen kötekedő hangnemű topicot nyitni ahol szegény srácok lelkét tiporod két lábbal? Meg miért akarod, hogy ócsároljanak viszonzásképpen?

Történt valami ami ennyire felidegesített?

#10 voltam

2014. jún. 2. 16:55
 26/51 anonim ***** válasza:

Comb 68, vádli 45, 187/97 27F - 8 éves korom óta sportolok.

Írd le te is az adataidat, kíváncsi vagyok milyen méretekkel bír egy 53kg-s csaj, akinek vastagabb a combja, vádlija, mint sok férfinak. :D

2014. jún. 2. 16:57
 27/51 A kérdező kommentje:

comb: 45

vádli: 30

2014. jún. 2. 17:00
 28/51 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Az a baj, hogy semmit nem tudsz a férfi és a női anatómiáról, az izom/zsír arányról, és az izom összetételről.

A női láb alap esetben (tehát vagy kivontjuk a képletből a sportot, vagy ugyanannyi sport tevékenységet alapul véve) egészséges esetben vastagabb mint egy férfi lába.

Nem, nem undorító, így vagyunk összerakva.

A nőknek nagyobb a testzsír százalékuk, ezért van az, hogy (ha sporttal nem deformálják el, nem szálkásítják le, stb) akkor nagyobb a fenekük, combjuk, vádlijuk.

A férfiaknak alap esetben is kisebb a testzsír százalékuk, (ez együtt jár a nemiséggel) sokkal kevesebb zsír szövi át az izmokat, ezért ha valaki nem testépítő, vagy gyorskorcsolyázó , és nem gyúr kimondottan vádlira, akkor bizony vékonyabb lesz a combja, és a vádlija.

Pusztán csak azért, mert férfiból van.

Ez pont nem elnőiesedés, hanem egy férfi testalkata.

És attól, hogy egy férfi elmegy reggel futni, pont nem lesz látványosan vastagabb lába, ugyanis az izom minőség, amit felpakol magára, töredéke zsírt tartalmazza, mint egy nőnek.

Ez persze nem azt jelenti, hogy gyengébb lenne, hiszen pont ettől a jelenségtől mondják a férfiakra, hogy az erősebb nem.

Pl ha ugyanakkora kerületű bicepsze van egy férfinak meg egy nőnek, (és maximum hobbi sporttól, tehát nincs tökig leszálkásítva) akkor egy férfi bicepsze simán kétszer akkora fizikai terhelést bír, mert a hormonháztartásának köszönhetően sokkal kisebb a zsírszázaléka.

Remélem segítettem, és más megvilágításba helyeztem ez a dolgot.

Egyébként jogos az észrevétel, ha megfigyelsz 100 férfit, és 100 nőt, (átlagosak, nem kimondott sportemberek, de nem is elhízottak) abszolút jogos az észrevétel, a nőknek természetesen vastagabb a lábuk.

Viszont ez nem véletlen, nem lustaságból, vagy igénytelenségből van így.

Ha nem így lenne, mellük se lenne a nőknek!

2014. jún. 2. 17:13
 29/51 A kérdező kommentje:

köszi a válaszod, de én ezekkel az adatokkal tisztában vagyok.

nőiességre itt a törékenységet értem.

2014. jún. 2. 17:22
 30/51 anonim ***** válasza:

A kedves kérdező privát válasza a hozzászólásomra:

"Te alig barázdált agyú, nem egy ismerősömnek csak izomtömegnövelővel van izma, az meg más te kretén arc".

Most ezek után ne érezzem hogy kicsikét általánosít és ezzel az összes férfitársamat pálcikaemberré degradálja mert neki van pár ismerőse? Arról meg ne beszéljünk hogy az én szememben aki így beszél, az nem nő.

2014. jún. 2. 17:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!