Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ez mit jelnthet?...

Szerintetek ez mit jelnthet? Kezd elmúlni a dolog? 19/F 18/L

Figyelt kérdés
Szóval beleszerettem egy lányba de elutasított. Jódarabig csak ő járt a fejemben mármint eszem ágában sem volt más csaj után nézni. Egyáltalán nem érdekeltek más lányok.Én mindig is kedvelni fogom ezt a lányt mert nagyon jófej és kedves volt velem(az meg hogy talán nem jövök be neki az nem feltétlenül az ő hibája). De most pár hónappal később kezdem észrevenni hogy más lányok is léteznek(jó ez hülyén hangzik dde remélem értitek).
2014. jún. 1. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen jól érzed, az agyad rájött, hogy lehget soha nem lesz belőle semmi, így inkább továbblép. Az én életemben is volt egy ilyen lány, de túltettem rajta.
2014. jún. 1. 15:05
 2/6 A kérdező kommentje:
És utánna milyen lett a viszonyotok? 1.
2014. jún. 1. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Baráti, bár kevesebbet beszéltünk és mindig zavarban volt ha ránéztem ő meg kerülte a szemkontaktust velem.
2014. jún. 1. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Bizony, én is jártam így.

Szépen lassan érdekelni se fog, rájössz hogy beszélni se akarsz vele, mert minek. Aztán egyszer csak örökre elfelejted, max néha néha eszedbe jut.

2014. jún. 1. 16:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát finoman szólva is elég rossz érzés amikor ott a lehetőség bármit megtennél, tervezel, beleéled magad a dolgokba az egészet meseszerűnek látod aztán tudatosul benned hogy ez az egész a másiknak szinte semmit nem jelent
2014. jún. 1. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:
üdvözöllek az életben :)
2014. jún. 1. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!