Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szép arcú, de husis lányt...

Szép arcú, de husis lányt mindig előrébb veszik a férfiak, mint egy csúnya, de sportos, jó testűt?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy belső értékek, de nem pozitívabb belső érték az, ha valaki megdolgozik a jó külsőért amennyire tud, mint az, hogy valakinek megadatott csakúgy a szépség, közben pedig elhanyagolja a testét? Miért előbbre való a férfiak szemében az a nő, aki ilyen szempontból igénytelen és csak szerencséje van az arcával, mint az, aki amin tud javít, dolgozik, de van, amin nem tud változtatni?
2014. jún. 1. 13:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva tapasztalom. Én ráadásul pont nem vagyok az, aki nem tesz a testéért semmit, de gyógyszertől híztam meg genetika is ott van, szóval nem vagyok igénytelen... én azt tapasztaltam, pasik előbb másznak rá egy feszes testű, de bányarém arcú csajra, legalábbis amit én láttam, de olyanra is, aki nemhogy alapból csúnya, de még el is hanyagolja az arcát, fogát, haját, ha cserébe ott van a tuti test, amit jól lehet majd döngetni. Nem tartom top 10 szépségűnek az arcomat sem, de az az erősségem, és nem is vagyok akkora, mint egy ház, de normális kapcsolatom majdnem 23 éves koromra lett úgy, hogy az olyan csajok, akiknek a teste volt az egyetlen értéke, mert az arcuk nem volt nagy szám, emellé meg szörnyen beképzeltek, hótt buták, hisztisek és rosszindulatúak is voltak meg úgy káromkodtak napi szinten, mint egy kiélt kamionsofőr, mind a tíz ujjukra kaptak maguknak pasit, akár hosszabb távú kapcsolatra is.
2014. jún. 1. 16:05
 12/19 anonim ***** válasza:

Nekem az arc a fontos. Azt fogom a legtöbbel látni a lányból egy tartós kapcsolatban. Meg az arca részt vesz a kommunikációban, grimaszol, arckifejezései lesznek stb stb.

A feneke bármilyen feszes és kerek, egy komoly kapcsolatban nem számít.

"de nem pozitívabb belső érték az, ha valaki megdolgozik a jó külsőért amennyire tud, mint az, hogy valakinek megadatott csakúgy a szépség"

És nem pozitívabb. Mármint értékelendő, hogy van akaratereje, kitartása, de az arc adott. És nálam az az elsődleges, és ilyen téren bizony adok a külsőségekre. De egy ponton túl már az sem számít, ha a személye olyan, hogy nem tudok meglenni nélküle. Tehát nem a test a lényeg, de az arc is csak ideig óráig jelent bármit.

2015. febr. 3. 11:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem a vékony, sportos test fontosabb egy lánynál, mint a szép arc. Vagyis inkább a husi testalkat kizáró! Oké, azért kifejezetten csúnya ne legyen az arca, de a jó test nagyon fontos nekem...
2015. febr. 3. 11:13
 14/19 anonim ***** válasza:

Egy arcon is lehet változtatni, nem is kicsit. A testmagasságon viszont csak nagyon nehezen!!!

Van egy Nő az ismerőseim között akinek nagyon ronda orrot és elálló füleket adott a sors...csúfolták is vele rendesen. Jogász lett belőle és az első komolyabb keresetéből kés alá feküdt és megcsináltatta...nagyon profi munkát végeztek az orvosok. Az orra tökéletes egyenes, a fülénél csak egy pici heg maradt és gyönyörű lett. Nemrég volt a 10 éves középiskolai osztálytalálkozója és a régi társai nem ismerték fel!!!

37F

2015. febr. 3. 11:21
 15/19 anonim ***** válasza:

Én duci lány vagyok és pont nem így tapasztalom, ahogy te leírtad. Húszéves koromra egyetlen egyszer volt barátom (az is rövid ideig). Úgy látom, hogy a srácoknak egy jó alak sokkal többet számít, mint egy kedves arc :/

És az, hogy minden duci azért néz úgy ki, mert hanyagolja magát sem igaz. Nem mondom, persze, hogy vannak ilyenek, de nagyon sok jóalakú lány sem tesz semmit azért, hogy így nézzen ki. Én mindig járok edzőterembe, amikor időm engedi (ma is voltam, tegnap is), egyszerűen ilyen vagyok :( Igen, szeretek enni sajnos, de kiskoromban sem voltam túl vékony. Azért odafigyelek magamra, mégsincs túl sok fiú, aki ismerkedne velem.

2015. febr. 3. 11:26
 16/19 anonim ***** válasza:

ma 11:26

Na nekem a vastagabb lányok tetszenek,nem azt mondom ,hogy a vékonyabb nem tetszik,mert nem vagyok válogatós de szívem mélyén vastagabb lányt szeretnék barátnőnek,mert sosem volt még amúgy vékony barátnőm.És én először egy lánynak az arcát nézem mert a vastagabb lányoknak nagyon gyönyörű arca szokott lenni.Csak nekem meg nincs szerencsém,hogy legyen barátnőm :(

2015. febr. 3. 12:31
 17/19 anonim ***** válasza:
16.: előtted levő vagyok, ha gondolod, beszélgethetünk :) egy próbát megér... maximum csak pár levelezés lesz belőle
2015. febr. 3. 12:34
 18/19 anonim ***** válasza:

ma 11:26

Egyébként furcsa hogy nem sok fiú van aki ismerkedne pl veled én meg azt vettem észre hogy ugyan társkeresőkön,csoda szép vastag lányoknak írok de ők nem akarnak ismerkedni vagy nem válaszolnak vagy valami lekoptató dumát nyomnak,úgy érzem egyre nehezebb ismerkedni,vagy szinte lehetetlen.

2015. febr. 3. 12:34
 19/19 anonim ***** válasza:
18.: én mindenkinek szoktam válaszolni, meg egy próbát megér. Legfeljebb akkor hal be a dolog, ha olyan szinten nem tudunk neten sem beszélgetni, hogy esélytelen, mert akkor élőben valószínűleg még kevésbé menne.
2015. febr. 3. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!