Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szép arcú, de husis lányt...

Szép arcú, de husis lányt mindig előrébb veszik a férfiak, mint egy csúnya, de sportos, jó testűt?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy belső értékek, de nem pozitívabb belső érték az, ha valaki megdolgozik a jó külsőért amennyire tud, mint az, hogy valakinek megadatott csakúgy a szépség, közben pedig elhanyagolja a testét? Miért előbbre való a férfiak szemében az a nő, aki ilyen szempontból igénytelen és csak szerencséje van az arcával, mint az, aki amin tud javít, dolgozik, de van, amin nem tud változtatni?
2014. jún. 1. 13:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ez nem igy van nekem azok tettszenek akiknek.jó teste van legyen csunya az arca inkább kövéreket nem.birom
2014. jún. 1. 13:12
 2/19 anonim ***** válasza:

Abszolút egyetértek a gondolatmeneteddel de a nők is ugyanúgy a jóképű de sovány férfit választanák mint az izmos de csúnyácskat.

Hiába lenne mondjuk Alekosznak fitnesz modell teste attól még Johnny Depp nyerne kettejük közül.

2014. jún. 1. 13:13
 3/19 anonim ***** válasza:
Csupán emberi önzőségből is választhatja a többség a ducibbat...Ha már csak abból indulunk ki, hogy a későbbiekben ő még le tud fogyni, így azzal sem lesz gond. Másik oldalról pedig első ránézésre még is csak a szem, az arc ad elsődleges képet a belső lelkivilágáról, személyiségéről....Ahogy néz stb. Lehet akármilyen szelíd is az a srác aki kívülről egy mogorva, kisportolt testtel rendelkező embernek tűnik. Sajnos nem fognak rájönni, hogy valójában milyen, mivel semmi sem utal erre a külső jelekből...:) És ugyanezt lehet elmondani lányoknál is.
2014. jún. 1. 13:19
 4/19 PearlDiver ***** válasza:

Hogyha adott egy-egy ilyen lány, hasonlóan szimpatikus személyiséggel, akkor a husisat választanám. De nem azzal, hogy majd csak lefogy egyszer, csak úgy hogy ha ilyen marad, akkor is szeretni fogom.

Csúnya arcú lánnyal nem tudnék együtt maradni, nekem ez túl sokat számít. De gyanítom, hogy sokan másképp gondolják...

2014. jún. 1. 13:25
 5/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az arc többet számít. Azt látod többet ugyanis. :D
2014. jún. 1. 13:29
 6/19 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ, kinek mi tetszik. Nem biztos, hogy az az arc, ami valakinek csúnya, az csúnya a másiknak is. Aztán van olyan, aki a sportos alkatért rajong, de olyan is van, aki a teltebbekért. Na mármost akinek a teltebbek tetszenek és találkozik eggyel, akinek még az arca is szép, azt nyilván nem fogja meghatni, hogy a másik mennyit dolgozott meg azért az alkatért, ami neki egyáltalán nem jön be.

Meg hát azért az sem elhanyagolható, hogy nem mindenkinek a külső a legeslegfontosabb szempont.

2014. jún. 1. 13:31
 7/19 anonim válasza:
Nekem jöhet a csúnya arcú, de dögös testű csaj, de csak akkor ha jó a szexben is :D
2014. jún. 1. 13:32
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

az arc többet számít jah, bár a husis test se rossz :D

F20

2014. jún. 1. 13:32
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Sokan a sportos, vékony testért semmit nem tesznek, csak megadatott nekik.

Én is inkább a husis, szép arcú lányokra szavazok. A husis nem taszító, lehet kifejezetten szexi is!

2014. jún. 1. 13:51
 10/19 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva tapasztalom, hogy inkább a jó test az első előbb jönnek össze olyannal akinek az arca csúnyább lényeg hogy hosszú lábai nagy mellei és vékony alkata legyen. nyilván van akinek az ízlése eltér ettől csak általánosságban beszélek.
2014. jún. 1. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!