Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Régen csúnya, ma már gyönyörű,...

Régen csúnya, ma már gyönyörű, létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Régen nagyon csúnyának tartottak,nem voltam elhízva,vékony voltam, a fejem miatt mondták rám,hogy milyen ronda vagyok. Emiatt egész életemben alig tudtam kapcsolatokat kialakítani,mert mindig féltem,hogy mit gondolnak rólam az emberek. Sokat kezdtem foglalkozni a külsőmmel,de soha senki nem mondott semmit a külsőmre évekig. Most lett vége egy hosszú kapcsolatomnak(4 év) és el se hiszem ,de minden embertől azt hallom az elmúlt két hétben,hogy gyönyörű vagyok. Annyi férfi keres,megnéznek,bókolnak szó szerint gyönyörűnek neveznek. El se hiszem,még mindig nem hiszem el. Megszépülni lehetséges? mostanában amúgy ,ha belenézek a tükörbe még én is elhiszem ,hogy szép vagyok
2014. máj. 31. 21:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Beléptél a r_banckorszakodba. Jó szórakozást :)
2014. máj. 31. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, most is csúnya vagy.
 3/11 anonim ***** válasza:
25%
Betti te vagy az?
 4/11 anonim ***** válasza:
na lássunk egy képet.. hamar kiderítjük az igazat! Mi akik itt vagyunk, mind a siófok szépe pontozóbírói vagyunk
2014. máj. 31. 21:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Az idő tud rajtunk szépíteni és csúfítani is. Neked mázlid van, mert te szépültél.
2014. máj. 31. 21:29
 6/11 anonim ***** válasza:

de köcsögök vagytok 1-3#...

hát igen, kénytelen leszek egyetérteni az előttem szólóval, mutass képet, úgy sokkal egyszerűbb a történet:)

amúgy leírás alapján ez az egész inkább önbizalmi kérdés:)

2014. máj. 31. 21:30
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehetséges :)
2014. máj. 31. 21:44
 8/11 A kérdező kommentje:

Miért küldjek képet? én csak azt kérdeztem,hogy van-e ilyen?létezik?

de valószínűleg létezik,ha már csak magamra gondolok.

magas vagyok,rengeteget sportolok. a fejem is sokkal másabb,szebb lett.

volt egy srác aki olyan helyes,hogy akár férfi modell is lehetne és pl ő megbökött facen . de amúgy rengeteg bókot kapok,szóval örülök :)

2014. máj. 31. 21:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Engem is régen sokat cikiztek a fejszerkezetem miatt. Pedig akkor én szerettem magam, a testem, a fejemet is. Láttam magamban h van bennem szép is külsőleg. DE mindenki cikizett...

Aztán most 4-5 év után teljesen más közegben vagyok, egyetlen emberrel sem tartom a régiek közül a kapcsolatot, akik valaha is csúfoltak.

Az utóbbi 1-2 évben sorra jönnek a srácok és mondják, h szerintük szép vagyok, és nem értik miért tartom magam csúnyának.

Én nem tudok kapcsolatokat építeni, ismerkedni, mert bárkihez bármelyik sráchoz képest csúnyának érzem magam, h nem hiszem el h megfelelnék neki, hogy nem leszek elég jó,... mert a korábbi évek cikizései örökre bennem maradnak, és tizenévesen ha mindenki azt mondja, h csúnya vagyok, akkor azt sok év után elhiszi az ember. ÉS most, hiába már, hogy évek teletek el, és számtalan srác járt volna velem, mondták az ellenkezőjét annak, mint régen, h szép vagyok, most már én nem tudom elhinni saját magamról.

De mások szerint szép lettem, most hogy már felnőtt vagyok. Szóval igen, lehetséges, h mások szemében szépnek tűnhet valaki. De a lényeg, h te mit hiszel magadról. El tudod e hinni. Mert én már nem magamról, hiába mindenki győzköd.

23

2014. máj. 31. 22:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez csak önbizalom kérdése.
2014. máj. 31. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!