Régen csúnya, ma már gyönyörű, létezik ilyen?
de köcsögök vagytok 1-3#...
hát igen, kénytelen leszek egyetérteni az előttem szólóval, mutass képet, úgy sokkal egyszerűbb a történet:)
amúgy leírás alapján ez az egész inkább önbizalmi kérdés:)
Miért küldjek képet? én csak azt kérdeztem,hogy van-e ilyen?létezik?
de valószínűleg létezik,ha már csak magamra gondolok.
magas vagyok,rengeteget sportolok. a fejem is sokkal másabb,szebb lett.
volt egy srác aki olyan helyes,hogy akár férfi modell is lehetne és pl ő megbökött facen . de amúgy rengeteg bókot kapok,szóval örülök :)
Engem is régen sokat cikiztek a fejszerkezetem miatt. Pedig akkor én szerettem magam, a testem, a fejemet is. Láttam magamban h van bennem szép is külsőleg. DE mindenki cikizett...
Aztán most 4-5 év után teljesen más közegben vagyok, egyetlen emberrel sem tartom a régiek közül a kapcsolatot, akik valaha is csúfoltak.
Az utóbbi 1-2 évben sorra jönnek a srácok és mondják, h szerintük szép vagyok, és nem értik miért tartom magam csúnyának.
Én nem tudok kapcsolatokat építeni, ismerkedni, mert bárkihez bármelyik sráchoz képest csúnyának érzem magam, h nem hiszem el h megfelelnék neki, hogy nem leszek elég jó,... mert a korábbi évek cikizései örökre bennem maradnak, és tizenévesen ha mindenki azt mondja, h csúnya vagyok, akkor azt sok év után elhiszi az ember. ÉS most, hiába már, hogy évek teletek el, és számtalan srác járt volna velem, mondták az ellenkezőjét annak, mint régen, h szép vagyok, most már én nem tudom elhinni saját magamról.
De mások szerint szép lettem, most hogy már felnőtt vagyok. Szóval igen, lehetséges, h mások szemében szépnek tűnhet valaki. De a lényeg, h te mit hiszel magadról. El tudod e hinni. Mert én már nem magamról, hiába mindenki győzköd.
23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!