Régen csúnya, ma már gyönyörű, létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Régen nagyon csúnyának tartottak,nem voltam elhízva,vékony voltam, a fejem miatt mondták rám,hogy milyen ronda vagyok. Emiatt egész életemben alig tudtam kapcsolatokat kialakítani,mert mindig féltem,hogy mit gondolnak rólam az emberek. Sokat kezdtem foglalkozni a külsőmmel,de soha senki nem mondott semmit a külsőmre évekig. Most lett vége egy hosszú kapcsolatomnak(4 év) és el se hiszem ,de minden embertől azt hallom az elmúlt két hétben,hogy gyönyörű vagyok. Annyi férfi keres,megnéznek,bókolnak szó szerint gyönyörűnek neveznek. El se hiszem,még mindig nem hiszem el. Megszépülni lehetséges? mostanában amúgy ,ha belenézek a tükörbe még én is elhiszem ,hogy szép vagyok2014. máj. 31. 21:24
11/11 anonim válasza:
Igen, létezik ilyen. A szépség nem állandó dolog, az ember külseje főleg bizonyos életkorokban akár extrém mértékben is változhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!