Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy egy gyönyörű nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egy gyönyörű nő szabályosan "eltűnt"?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban együtt jártam oviba egy lánnyal, aki az első "szerelmem" volt, de kb. a legszebb arcú lány, akit valaha láttam. Ez nem képzelgés, vannak róla 1-2 fényképem is a szülinapi zsúromról lol. megpróbáltam rákeresni a neten, de semmilyen közösségi portálon nincs fent, de még a google kereső sem találja. Ez elég furcsa, mert egy ilyen szép lánnyak tuti kell lenni valami "nyoma". Nem akarok ráhajtani, csak kiváncsi lettem volna, milyen nővé érett, hiszen most 25 éves és biztos gyönyörű. De szabályosan nulla infom van róla, és még a közös ismerőseink sem tudják mi lett vele.
2013. febr. 28. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
ismerös... nekem is volt egy gyönyörü nyiregyházi hölgy ismerösöm és ö is eltünt:/
2013. febr. 28. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Csak nem Bella Goth-ról van szó? Őt elrabolták az UFO-k pár éve...

Amúgy lehet elhízott és most kb. olyan az arca mint Jabbának!

2013. febr. 28. 18:06
 3/6 anonim ***** válasza:
az én ovis szerelmem is felszívódott :(
2013. febr. 28. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Kiment külföldre, kiköltözött a pusztába, vagy pedig hivatalos személyként nincs fb-ja. Akármi lehet.
2013. febr. 28. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Hivatalos személy lett pl. bíró és akkor nincs fenn a facebookon, esetleg elvből ellenzi, nekem is vannak ismerőseim, akik ilyen-olyan okokból nem regisztrálnak sehová, esetleg volt egy zaklatója és emiatt próbál eltűnni, vagy fenn van, de nem a lánykori nevén. Van pár ismerősöm, aki a facebookon nem a saját nevével van fenn, meg se találnám őket. Vagy már átoperálták és Béla lett belőle.
2013. febr. 28. 18:25
 6/6 The Other ***** válasza:

Küldd el a fényképet, hátha hasonlít a trófeagyűjteményemből valakire.

- A Baltás Gyilkos

U.i.: Egy nagyfröccsért megnézhetem Skizó Sanyi pincéjét is a szomszéd tanyán, mert nagy kislánygyűjtő hírében áll a vén kujon.

2013. febr. 28. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!