Szerintetek koncertre gáz ez az összeállítás?
2014. máj. 29. 18:06
11/25 anonim válasza:
Igen :D
Sorry,de nekem tetszik.Alapból én is szeretem az Arctic Monkeys-t(koncertjükre is megyek)de én mint rock,metál szerető(nem csak az articot szeretem,hallgatok durvát is),mégse szeretem a full feketét.Én úgy szoktam,hogy fekete zenekaros póló,egy piros,kék,fehér csíkos rövidnadrág(tudom így furán hangzik,de nem tudom rendesen el magyarázni szerintem nagyon jó) narancssárga karkötő és egy piros-fehér-zöld karkötő,ennyi.Nem jó a full fekete(szerintem) :)))))
13/25 anonim válasza:
Mégis hogy puszilgatnálak , nem is ismerlek :D
14/25 anonim válasza:
De ha megismernélek!!! :D grrrrrr. :D na jó leállok :D
15/25 A kérdező kommentje:
hát marad ez:( mindenkibe feketébe lesz velünk. :( te pedig egy óriási mázlista vagy, hogy mehetsz a koncertjükre.
2014. máj. 29. 18:26
16/25 anonim válasza:
Szerintem legyen fehér a zoknid és rendbe leszel :)
17/25 anonim válasza:
Ez koncertfüggő. Pl egy "Bach orgonaművei" koncertre nem ez a magfelelő :D.
18/25 anonim válasza:
felejtsd el az összes zoknit/combfixet és egy fehér rövidnadrágot vegyél fel illetve 1-2 karkötőt és máris jobb az összkép! :) 18/L
19/25 A kérdező kommentje:
fehér cipőfűzöm lesz és rózsaszín zoknim.deák bill guyla koncert:)
2014. máj. 29. 19:38
20/25 anonim válasza:
ÁÁÁ, Bill Kapitány! :D Rég láttam már az öreget.
Oda inkább valami magyar zenekaros pólóban menj (nagy fíling: srác Tankcsapdás pólóban csápol Billen első sorban Szigeten, a Metálsátorban, míg ezidő alatt a TCS a Nagyszínpadon tolta :D :D :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!