Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek bejönne egy ilyen összeállítás fiúkon?
Figyelt kérdés
szeretek hasonlóan öltözködni,nem lány vagyok,úgy gondolom fiú is simán vehet fel ilyen ruhákat...annyi,hogy farmer helyett szövetnadrággal szoktam párosítani.
mit szóltok hozzá?tetszik nektek?
2014. máj. 18. 10:04
1/5 anonim válasza:
nekem nem jön be, az egyedi dolgokat szeretem.
2/5 Andrea Henrietta válasza:
Maga az összeállítás nem rossz, de csak óvatosan, mert ha a testalkatod nem elég férfias, akkor bu*zis beütése lehet...
3/5 anonim válasza:
Hát, ha jól érzed magad benne, akkor persze. Bár nekem egy kicsit fura. Ha pontosan így néz ki az egy parányit b*zis, de ha férfiasabb darabok, akkor teljesen rendben van.
4/5 anonim válasza:
Nehezen tudok elképzelni olyan szövetnadrágot, ami jól néz ki farmerdzsekivel párosítva - de lehet, hogy csak az én fantáziámmal van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!