Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kocsmai buliba milyen ez a ruha összeállítás? (kép) 20/L
Figyelt kérdés
Nem én vagyok a képen,de ilyesmi szerkóra gondoltam. Tűsarkú,csőfarmer,blézer. Vagy ez túl elegáns oda? A másik variáció: rövidnaci,tornacipő,trikó vmi inggel vagy pulcsival.
2013. jún. 10. 23:58
1/10 anonim válasza:
Nem tudom de basnám a képen lévő nőt.
3/10 anonim válasza:
Valami sportosabbat keress.
Ha meg igazi kocsma-kocsmában lesz a buli, akkor inkább játszosruhát vegyél.
4/10 anonim válasza:
Mindegy, részegen úgyis bárki kikormolna!
5/10 anonim válasza:
Hát! Kocsmája válogatja! Én ismerek olyan krimót, hogy ebben kinéznének, mert túl elegáns lennél!
7/10 anonim válasza:
szerintem jó, csak kicsit laposabb cipővel
9/10 anonim válasza:
Jó, de a cipő orra ne legyen nyitott, sok mindenbe beleléphetsz egy kocsmában...
10/10 anonim válasza:
A blézer fölösleges egy kocsmába de a szűk farmer fehér felső fekete melltartó és magassarkú kombó mindig ütős /vörös rúzzsal még nőcisebb/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!