Szerintetek koncertre gáz ez az összeállítás?
2014. máj. 29. 18:06
1/25 anonim válasza:
Ahhoz a combfixhez már szerintem túl meleg van, bár ha este lesz... Nem, nem gáz, kivéve, ha arra a zenekarra mész, aminek a pólóját hordod. Az minden esetben ciki szerintem.
2/25 anonim válasza:
Szerintem brutál....olyan vagy,mint a szörnyella:)Fehér~fekete válssz színesebbet!
3/25 anonim válasza:
Csinos, de milyen koncertre lesz?
4/25 anonim válasza:
Nem gáz ha Arctic Monkeys-re mész:D
5/25 anonim válasza:
Valami nem tetszik benne, de nem tudom mi.
Valószínűleg a méteres zokni vagy a cipők hiánya.
Az Arctic Monkeys viszont biztosan tetszik.
6/25 anonim válasza:
ha lány vagy, akkor szerintem öltözz lányosan. ez nem azt jelenti, hogy dobd ki a cickódat, de azért ennél csinosabban is lehet. szerintem vegyél rendes farmert, és valami jobb fazonú felsőt, vagy ujjatlant. Az is lehet fekete, ha ehhez ragaszkodsz. ha meg fiatal vagy még, akkor esetleg farmersort fekete haisnyával
7/25 A kérdező kommentje:
nem, sajnos nem arctic monkeyre megyek:(
2014. máj. 29. 18:14
8/25 anonim válasza:
Szerintem nem csak koncertre gáz. Talán parkolóőrnek jó lennél így! Nem rosszból, de az ilyen egyhangú öltözeteket hanyagold amblokk, mert nem árulkodik túl kifinomult ízlésről. A beígért pacsitól szívesen eltekintek.
Puszi
9/25 anonim válasza:
ez a feketeség elég rémisztő :O bár az alakod nagyon ott van ^_^ :) tudom nem ez volt akérdés :D
10/25 A kérdező kommentje:
ha nem puszilgatsz, megkapod a pacsid:)
2014. máj. 29. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!