Miért félek a fiúktól?
Viszonylag sokan akarnak velem megismerkedni, de én egyszerűen félek, amikor fiúkkal kell beszélgetnem (nem csak randin) és nem értem, hogy miért. Elkezdek izgulni, szorongani, vagy elnémulok, vagy hülyeségeket mondok, pedig nem vagyok már kiskamasz.
18/L
Ez a fiúknál szokott gyakrabban előfordulni. Náluk azért mert izgulnak hogy el ne rontsák(úgy gondolják hogy ilyen alkalom nem lesz még1 az életben)
Nálad viszont ez sem lehetséges amikor azt mondod hogy sokan akarnak veled megismerkedni.
Ne szorongj a miatt hogy elrontod az adott ismeretséget hiszen látod... úgyis jön másik.
Nekem valahogy tetszik ha egy lány így viselkedik, aranyos tud lenni. Fel tudom ismerni a szituációt és tudom is kezelni:)
Volt egy lány akivel először találkoztunk. Sétálni mentünk de pár lépés után észrevettem hogy annyira izgult hogy szaladt...(gyorsan ment)... Mondtam neki hogy nem kell izgulni, nyugodjon meg. A válasz persze csak annyi volt hogy "Nem izgulok. Nem izgulok"
Jól van akkor:)
Később mikor már megnyugodott akkor lassított a tempón:)
hát az szar ügy... :/
próbálj belemenni ilyen helyzetekbe, és elhinni, hogy nem gáz, ha bénázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!