Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, fiúk! Hol és hogyan...

Lányok, fiúk! Hol és hogyan szoktatok ismerkedni? (A hülye, dögunalmas diszkókat, koncerteket felejtsétek most el, minden más jöhet).

Figyelt kérdés

A kérdés adott, ki hol és hogyan szokott ismrkedni?

Kort és nemet is kérek!

Kutyasétáltatás közben, tengerparton, utcán, parkban, baráti kör?

Mondjuk utolsó (szintén) felejtős, mert ha ez nem nagy, ha nem hatalmas, akkor úgy igencsak nehéz. ;)

Diszkókat rengetegen rühellik, lehetetlenül unalmasak, és még akik oda járnak, azoktól is folyton azt hallod, hogy normális, tartós kapcsolatot kialakítani ottaniakkal szinte lehetetlen.

2014. máj. 28. 08:44
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Kilences leírta az én szempontjaim mellett a fő problémákat a szórakozóhelyekkel kapcsolatban. Hasonlóan gondolkozom én is. Nem is igazán lehet máshogy. :)
2014. máj. 28. 09:07
 12/31 anonim ***** válasza:

7-es

Ennyit arról ,hogy a nőknek mennyivel egyszerűbb ez.

2014. máj. 28. 09:07
 13/31 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom, ennél a kérdésnél olvasom először, hogy egy lány örülne annak, ha az utcán szólítanák le. :D A legtöbben fel vannak háborodva ezen, meg egyébként is sok a creepy ember. Az már egy másik kérdés, hogy a diszkóba is az utcáról mennek be az emberek...
2014. máj. 28. 09:09
 14/31 A kérdező kommentje:

"Ha fényes nappal szólítanak le, pl. buszmegállóban."

Ezzel csupán az a bibi (ahogy írtam is fentebb, olvassátok el), hogy a legtöbb esetben (bár lehet, nem vagyok jó emberismerő) olyan fejekkel tudtok állni (bárhol, nem csak megállóban), hogy az ember érettebb kora ellenére sem mer leszólítani titeket... :D

2014. máj. 28. 09:11
 15/31 A kérdező kommentje:

"Komolyan mondom, ennél a kérdésnél olvasom először, hogy egy lány örülne annak, ha az utcán szólítanák le."

Na ez az! :D

Olvassatok vissza én milyen választ kaptam, mikor feltettem ezt az utcán, parkban leszólítós kérdést a leányzókhoz! :D

2014. máj. 28. 09:13
 16/31 anonim ***** válasza:

Erről a buszmegállós dologról eszembe jutott az, amikor egy volántársaságnak voltam kérdezőbiztos. Megvolt, hogy melyik buszmegállóban kell kérdezgetnem és mindenkihez odamentem. Na annál jobb ismerkedést el nem tudok képzelni.

A kikérdezés után is tovább beszélgettem rengeteg emberrel, köztük sok fiatal lánnyal is. Csak akkor sajnos volt még barátnőm...

Másik lehetőség, ami nagyon jó a baráti társaság, aminek nem muszáj nagynak lennie, csak hozza el mondjuk a tesóját és annak a barátnőjét, vagy csak simán valami ismerősét és könnyen lehet valami.

Ha pedig egyetemista korú vagy, akkor a tanórákon is nagyszerűen lehet ismerkedni. Első éves koromban mind a 100 embert megismertem, akik rajtam kívül az évfolyamba jártak. Többekkel baráti viszony is kialakult, ami egyéb okokból sajnos megritkult. De ha én is olyan jóképű lennék, mint te, tuti lett volna több lehetőség is. :P

2014. máj. 28. 09:28
 17/31 anonim ***** válasza:

# 16 és majd kifelejtettem. A legeslegjobb! Kutyát (lehetőleg valami kicsi aranyosat) vagy macskát (igen, macskát) kell sétáltatni.

Amikor fogtam a macskámat és csak bementem a városba vele, körülbelül két méterenként meg kellett állni, hogy a lányok megsimogathassák (20 perces út, másfél órás lett). Nagyon balfsaznak kell ahhoz lenni, hogy valaki így ne tudjon ismerkedni. Ráadásul nagyon meglepődik mindenki azon, hogy egy macskát viszek rózsaszín pórázzal. :D

2014. máj. 28. 09:31
 18/31 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszi a tippeket! Ez a kutyás dolog nekem is eszembe jutott, csak van egy (szó szerint :D) óriási gond, én nem kedvelem a belerúgok-meghal méretű divat kutyákat... A macskád nagyobb náluk.

Én a kutya méretű kutyusokért olvadok, melyek magától értetődően gigantikusak. :)

Szerinted leonbergikkel, alaszkai malamutokkal ugyanez működne? :D

2014. máj. 28. 09:57
 19/31 anonim ***** válasza:
Az a baj az ilyen nagyobb kutyákkal, hogy azokat nem merik majd megsimogatni a lányok, max megnézik; de nem lesz az, hogy "jajj de cukiii!". Így meg nem lesz könnyű beszélgetést kezdeményezni. :D
2014. máj. 28. 11:10
 20/31 A kérdező kommentje:
De hát egy leonbergi, egy malamut, vagy egy újfoundlandi tök édes! :) Ezeket az ebeket egyszerűen nem lehet nem szeretni! :) És egy ilyenhez ne mernének odamenni? Csak nekem furcsa ez?
2014. máj. 28. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!