Lányok, fiúk! Hol és hogyan szoktatok ismerkedni? (A hülye, dögunalmas diszkókat, koncerteket felejtsétek most el, minden más jöhet).
A kérdés adott, ki hol és hogyan szokott ismrkedni?
Kort és nemet is kérek!
Kutyasétáltatás közben, tengerparton, utcán, parkban, baráti kör?
Mondjuk utolsó (szintén) felejtős, mert ha ez nem nagy, ha nem hatalmas, akkor úgy igencsak nehéz. ;)
Diszkókat rengetegen rühellik, lehetetlenül unalmasak, és még akik oda járnak, azoktól is folyton azt hallod, hogy normális, tartós kapcsolatot kialakítani ottaniakkal szinte lehetetlen.
Olvassátok el a leírást!
Marad tehát a kérdés kedves leányzók, illetve férfitársaim, hol a ménkűben és hogyan szoktatok ebben a mai elcseszett világban ismerkedni?
Első, én pont ellenkezőjét tudom, a fényes nappal leszólításra jött egy ilyen válasz (elvileg leánytól), tessék: "Jól pofán vágnám,és elküldeném". Sajnos ennyit erről - nem ez az első ilyen "kedves hangvételű" építő komment.
Második, "ha van önbizalmad, és megnyerő személyiséged". Nem mindenki hiheti azt, hogy ő a világ legjobbja. :) Amikor azt sem értem, mire fel hiszik azt páran igazi ok nélkül magukról, értsd: rohadt sokszor teljesen alaptalan a pofájuk.
Pedig tényleg rengeteg helyről hallom, nem nézek ki rosszul, sőőőt. :) De ez nekem még nem ok arra, hogy el is szálljak magamtól. Tehát hiába van meg nálam az erőteljes alap, ez nem elég, hogy magamból is egy újabb öntelt majmot faragjak.
Férfi vagyok.
Ha tudnám, milyen rég voltam házibuliban! De egyébként is mindig ugyanazokat az arcokat látom, és nincs, aki igazán bejönne. Szóval nagyon kíváncsi lennék a tényleges válaszokra.
Diszkóban csak akkor voltam, amikor "kötelező" volt, így koncerten próbálkoznék, de az se egyszerű. Egyrészt ismerjük az alapszabályt, hogy lány egyedül szórakozni nem megy, vagy a barátjával, vagy a barátnőivel. Az első eset nyilván felejtős, a másodikban meg mindig együtt mozognak, szóval az is. De ha látok is egyedüli lányt, az általában kb. 16 éves, az meg nekem túl fiatal. Azt már nem is mondom, hogy mindössze az a zenekar a közös bennünk, simán lehet, hogy hülye, csak kalandot keres, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!