Mi lehet annak az oka, hogy társkeresőkön mindig csak a futószalagról gyártott tucatürgék, illetve a "vének" találnak meg?
20 éves lány vagyok és valamiért mindig az ilyen kaliberű pasik akarják velem felvenni a kapcsolatot. Tény, hogy vannak elvárásaim, de nem hiszem el, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan illető akad köztük, akiben látok fantáziát. Sajnos, ahogy az a kérdésemben is szerepel, valóban jobbára olyan pasik írnak rám, akinek billoggal a homlokára van bélyegezve a nagybetűs "LÚZER" szó, süt róluk, hogy nem azért regisztráltak, mert visszahúzódóak vagy mert az utcán való leszólítgatást közönségesnek találják, hanem mert a való életben menekülnek tőle a nők és/vagy korban közelebb állnak a 30-40-hez, mint a 20-hoz. Az ilyenek tényleg csak egy hülye kis libát (hogy szépen és nőiesen fogalmazzak) látnak bennem vagy azért kellek nekik, mert nem találnak jobbat?
De most komolyan, társkeresőn három kategóriára lehet bontani a "hímválasztékot":
1. Billogos lúzer
2. Kivénhedt kujon
3. Íkúzéró tükörhobbit
Magamról: nem vagyok egy 10/10-es, fullextrás pipi, de azért csúnyának sem mondanám magam, legtöbbször az "aranyos" jelzővel illetnek (ami igen bosszantó, lévén, hogy a szexi szöges ellentéte). Utcán nemigen szoktak leszólítgatni (egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor fordult ez elő eddigi életem során), mint ahogy ismerősi körömben sem hívtak még félre ismerkedési szándékkal. Alapvetően az önbizalmam valahol a béka segge és a Föld magja között van valahol félúton elásva és ezt sajnos többé-kevésbé kifelé is mutatom, mellette meg az igényeim az egeket verdesik, nem túl szerencsés párosítás...
Egy olyan fiút szeretnék a barátomnak, aki különleges, más, mint a többi, érzékeny, udvarias és művelt, de nem nyámnyila, hanem nagyon is határozott. Hol lehet ilyen fiúkkal találkozni? A társkeresőkön ugyanis aligha...
20 évesen nincs értelme a társkeresőnek. Amúgy mire fel magasak az igényeid? Te is tudsz legalább annyit nyújtani, mint amennyit elvárnál?
Amúgy meg leírtad a választ a problémádra:
"Oké-oké, de hol? Az utcán? Mert az nekem nem megy, eleve, nem tudok flörtölni, hülyén érzem magam közben, valahogy nem az én asztalom. Üljek be egy romkocsmába vagy egy művészek látogatta kávézóba?"
Miért éreznéd magad hülyén ismerkedés közben, miért nem megy? Pláne úgy, hogy neked egy nagyon is határozott férfi kell. Most akkor ha mégis lenne ilyen akkor elszaladnál?
Önbizalom hiányod van hatalmas igényekkel, ha meg lenne komoly érdeklődő, bepisilnél.
Változtass valahogy azon, hogy kifele ilyen "eleve elutasító" stílust képviselsz, mert így magad lököd el a lehetőségeket!
Te sem vagy egy egyszerű lány (direkten nem nő) ezzel a gondolatmenettel. El nem tudom képzelni, hogy téged ez miért bánt ha egy társkeresőn regisztrálsz és kapsz egy pár érdeklődő leveled egyszerű férfiaktól akiket az alábbi három csoportba skatulyáztol be...
Annyi rendben van, hogy van egy pár alap elvárásod, de ezeket, HONNAN A FENÉBŐL SZŰRŐD LE EGY EMBERRŐL, MINDÖSSZESEN 1 KÉP ÉS EGY LEVÉL ALAPJÁN? Semmi mást nem bizonyítasz ezzel minthogy egy felszínes és előítéletes értetlen lány vagy, aki maga is bizonytalan és szimpátiára vágyik azzal, hogy kiírja ezt a kérdést.
De most komolyan, mit vártál mi lesz majd? Felkeres mark Zuckerberg, hogy nincs-e kedved leugrani Ibizára a ismerkedni vele? Vagy mi?
Hidd el, le lehet szűrni, aki úgy néz ki, mint egy lúzer, az 99%-ban az is, ezen nincs mit szépíteni. Ha túl hosszú, terjengős, nyálas levelet ír, amelyben burkolt, vagy éppen kevésbé burkolt módon önmagát fényezi vagy éppen egy szimpla "Szia, nagyon szimpatikusnak talállak, van kedved ismerkedni?"-t ír, az szintén árulkodó. Ez előbbi egy nyominger benyomását kelti, aki kétségbeesetten vágyik nőre, ez utóbbi meg vagy belefáradt már a társkeresésbe vagy csak szimplán fantáziátlan. Fel nem fogom, hogy miért nem lehet egy olyan levelet írni, amiből lejön, hogy komolyan érdeklődik irántam, ugyanakkor nem nyomul...
Nem egy Mark Zuckerberg-kaliberű pasira vágyom, hanem csak egy normális, lehetőleg fantáziadús/kreatív, (számomra) elfogadható külsejű illetőre.
De kár ezen vitázni, minden éremnek két oldala van. A fő probléma,h nem találkozik a kereslet a kínálattal, kész.
Btw honnan a fenéből lehet tudni,h Mark Z. nyomi, vagy sem?! Esetleg közeli barátok vagytok 37es?? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!