Nyááár van és olyan jó lenne randizni. De hol ismerkedhetnék meg "normálisabb" pasikkal?
Figyelt kérdés
Normális alatt pl azt is értem többek között, hogy nem egoista, de nem is félénk ahhoz, hogy kezdeményezzen és hozzám hasonló értékrendje és világnézete van...plusz optimista :D2014. máj. 26. 16:59
11/14 A kérdező kommentje:
Basszus nem hiszem el, h kihagytam ezt a poént...xD ennyire fáradt lennék, h elsiklottam Texas tényleges koordinátái felett? :O ohhh shame on me -.-"
2014. máj. 26. 17:25
12/14 anonim válasza:
Jólvan, nem vagyok egy Kolumbusz Kristóf. :)
13/14 anonim válasza:
végül is ha belegondoltok pozitívan, akkor kelet felé is el lehet menni Texasba :D
14/14 anonim válasza:
Valóban kérdező, nyár van, és tök jó volna randizni. De hol ismerkedhetnék meg normális lányokkal?
(értsd: nem felszínes, nem anyagias)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!