Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedhetnék, ha...

Hogyan ismerkedhetnék, ha nincs rá lehetőségem? 21f

Figyelt kérdés

Alig találkozok lányokkal. Haveri társaságon és hobbijaimon keresztül nincs senki, meg így nem vagyok az a típus, aki csak úgy egyedül elmenjen bulizni, ismerkedni :/ suliba most nem járok, munka sem olyan :/

Mit csináljak, merre kéne nézelődnöm?

Vagy neten írogassak? Hát nem tudom... :/

2014. máj. 14. 13:30
 1/6 anonim válasza:
elmész reggel kávézni, cukrászdába, utazás közben buszon, szemezgetsz, ha ezek közül egyik sem.... akkor marad a net :)
2014. máj. 14. 13:35
 2/6 anonim válasza:
elmész kutyát sétáltatni a parkba
2014. máj. 14. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:
probáld meg itt :)
2014. máj. 14. 13:38
 4/6 anonim válasza:
akár, csak a kérdésekből ítélve egy csomó kiéhezett nő fordul meg itt :D
2014. máj. 14. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Tényleg próbáld meg itt, talán még szerencséd is lesz. Ez tényleg nem egy társkereső, de ha például valakinek a gondolatmenete egy adott témában megtetszik az néha többet elárul mint egy sablonos bemutatkozás. Mindig csak egy kis lépést kell tenned. Az ilyen váratlan helyzetek szoktak pozitívan végződni. De azért legyél nyitott a valódi életehelyzetekben is. :)
2014. máj. 14. 15:27
 6/6 A kérdező kommentje:
á, itt nem éri meg, próbáltam már :)
2014. máj. 14. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!