Nyááár van és olyan jó lenne randizni. De hol ismerkedhetnék meg "normálisabb" pasikkal?
Figyelt kérdés
Normális alatt pl azt is értem többek között, hogy nem egoista, de nem is félénk ahhoz, hogy kezdeményezzen és hozzám hasonló értékrendje és világnézete van...plusz optimista :D2014. máj. 26. 16:59
2/14 anonim válasza:
az optimistának nem más a világrendje?:D:D:D amugy meg intt gyikon de kb akárhol ha jól játszodm eg végtelen lehetőségeidet:D
3/14 anonim válasza:
Kor? Lakhely? Szexuális beállítottság?
Kérem itt írd alá!
4/14 anonim válasza:
Milyen a világnézeted, hány éves vagy, hol laksz?
5/14 A kérdező kommentje:
Bocsi :D lehagytam, h 23L és a messzi keleten :D :P ;)
2014. máj. 26. 17:05
6/14 A kérdező kommentje:
A világnézetem pedig optimista :P de egyébként nem lehet ezt így leírni, meg kell ahhoz ismerni...:)
2014. máj. 26. 17:08
7/14 anonim válasza:
Messzi keleten? Az mit takar, Texas? :)
8/14 A kérdező kommentje:
Magyarország keleti részét takarja :P de mondjuk Texas se lenne rossz...kiegyeznék vele :P :D
2014. máj. 26. 17:19
9/14 anonim válasza:
Európai szemmel nézve Texas inkább messze nyugaton van :D ....
10/14 anonim válasza:
Én meg a messzi nyugaton, Sopronnál. Éppen integetek neked, látod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!